FOLLOW US: facebook twitter

Ιστορική άνοδος του Πανωλενειακού στην Α1 ΕΣΚΑΗ

Ημερομηνία: 16-09-2022 | Συντάκτης:

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Πανωλενειακός Καράτουλα θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 ΕΣΚΑΗ τη νέα σεζόν. Η ομάδα των Βασίλη Παπαδόπουλου-Θανάση Γιαννόπουλου κλήθηκε από την ΕΣΚΑΗ να καλύψει θέση στην Α1 ως επιλαχούσα ομάδα, καθώς ο Παναχαϊκός δεν δήλωσε συμμετοχή, και αποδέχτηκε την πρόσκληση. Ο Πανωλενειακός κατέλαβε την περσινή σεζόν την 6η θέση στην Α2, η οποία τελικά τον οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ. Μια μεγάλη διάκριση για τους «κυανέρυθρους» του Καράτουλα, που με χαμηλό αγωνιστικό μπάτζετ όλα αυτά τα χρόνια στην Α2 ΕΣΚΑΗ, έπαιρνε υψηλές θέσεις κάθε σεζόν και φέτος επιβραβεύτηκε με την άνοδο στην Α1. Έτσι, τη νέα σεζόν θα παίξουν στην μεγάλη κατηγορία δύο ηλειακές ομάδες, το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας και ο Πανωλενειακός Καράτουλα.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΗ αναφέρει:
«Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η ανακοινώνεται ότι :
Στο πρωτάθλημα Ανδρών της Α1 Κατηγορίας αγ. Περιόδου 2022-2023 η ομάδα Α.Ο. ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις προκηρύξεις και τον κανονισμό, καλέστηκε η επιλαχούσα ομάδα Α.Ο. ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ , η οποία και αποδέχτηκε την Πρόσκληση και θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ανδρών.
Στο πρωτάθλημα Ανδρών της Α2 Κατηγορίας αγ. Περιόδου 2022-2023 η ομάδα Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Για την θέση του Α.Ο. ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ στο πρωτάθλημα Ανδρών της Α2 Κατηγορίας καλέστηκε η επιλαχούσα ομάδα Ε.Φ. ΑΙΓΙΟΥ η οποία και αποδέχτηκε την Πρόσκληση και θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Ανδρών.
Επομένως το πρωτάθλημα της Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ 2022-2023 θα διεξαχθεί με 13 ομάδες.
Επομένως στην Κλήρωση του πρωταθλήματος που θα Πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/09/2022 και ώρα 19.00, στα Γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης στο ΕΑΚ ” ΔΗΜ. ΤΟΦΑΛΟΣ ” θα συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΑ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ
Σ.Ε.Φ.Α. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
ΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ – ΑΚΤΑΙΟΥ
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ
ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΑΟ ΔΥΜΗΣ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΦ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΑΣ
ΑΟ ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΟ ΠΥΡΣΟΣ
ΑΠΌ ΑΚΡΑΤΑΣ
ΑΕ ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΓΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΑΠΣ ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ – ΠΑΟΚ
ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΑΕ ΒΑΡΘΛΟΜΙΟ
ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΝΕΟΙ ΓΛΑΥΚΟΥ 2014
ΑΟ ΣΕΙΡΙΟΣ
ΑΣ ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ
ΓΕΠ ΙΦΙΤΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
Ε.Φ. ΑΙΓΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος