FOLLOW US: facebook twitter

Ήρθε ο Υπουργός και δήλωνε… ανενημέρωτος!

Ημερομηνία: 07-06-2021 | Συντάκτης:
Του Σπύρου Λαμπρινού

Δρόμος Πατρών -Πύργου η κυβέρνηση σταμάτησε τις εργασίες πριν 15 μήνες με το πρόσχημα ότι δεν θα τελείωνε , ενώ θα μπορούσε να δώσει λύσεις στα εμπόδια. Στην αρχή μας είπε ότι δεν γινόντουσαν εργασίες. προχθές ο υπουργός μας ανακοίνωσε ότι στο τμήμα της Αμαλιάδας[ 2η εργολαβία]  ΠΑΡΕΛΑΒΕ πάνω από το 14%[ στην πραγματικότητα πολυ περισσότερο, γιατί ο εργολάβος όντας σίγουρος ότι ήταν στην επόμενη ανάθεση Καραμανλή δούλευε για μήνες και μετά την έκπτωση του]  Εκτοτε και περιοδικά, μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις (πληρωμένες?) ότι προχωράμε σε λύση  , ΠΟΤΕ;

ΥΓΕΙΑ  με την ανοχή και βοήθεια της κυβέρνησης γιατροί ΦΕΥΓΟΥΝ αντί να έρχονται, η παθολογική Αμαλιάδας ΚΛΕΙΝΕΙ   το Νοσοκομείο του Πυργου υπολειτουργεί,   και  γιά να μην κλείσει μετακινούν τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας απορρυθμίζοντας την λειτουργία τους. Από την εμμονή της κυβέρνησης στην  ΜΗ ενίσχυση του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό ,τα κενά υπάρχουν, οι εμβολιασμοί καθυστερούν[ τα κρούσματα είναι πολλά] το σύστημα ΚΟΒΙΝΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και την πληρώνουν οι μη ΚΟΒΙΝΤ χρόνιοι πάσχοντες.

Οι αιρετοί ξεσηκώνονται, ο Τσίπρας κατεβαίνει στην Ηλεία και αναδεικνύει τα προβλήματα. Η αντίδραση της κυβέρνησης καθυστερημένη, ΑΡΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ, ΣΤΈΛΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΖΑΜΆΝΗ.

Η επίσκεψη προγραμματίστηκε για την Παρασκευή το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Πύργου. επικράτησαν ώριμες σκέψεις γιά το επικίνδυνο να γίνει σε εργάσιμη ώρα  με το προσωπικό  στο Νοσοκομείο, μεταφέρθηκε και έγινε το απόγευμα, και κατά την γνώμη μου έβγαλε… λαβράκια!

Ο υπουργός ήρθε να ενημερωθεί για τα προβλήματα- τόσοι μήνες ανακοινώσεων, κινητοποιήσεων και ο υπουργός δηλώνει ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ-  ΩΣ εκ τούτου δεν είχε και προτάσεις- λύσεις, μας υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει το νομοθετικό πλαίσιο για πιθανή τροποποίηση του τρόπου πρόσληψης των γιατρών[ αυξημένα κίνητρα.]

Δηλαδή και εδώ…   ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙ τουτέστιν.  μονιμοποίηση της κατάστασης με σφραγίδα υπουργού κατά το προηγούμενο του Συρίγου με τις σχολές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος