FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία» απόψε στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 26-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

gkotsi4

Στην οικία Τατάνη από το 26o Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ” του Robert Fischer από το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση παρουσιάζεται σήμερα Τρίτη από το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας στην οικία Τατάτνη στην Αμαλιάδα, στις 21.15 το βράδυ.

gkotsi1

«Μια φορά κι έναν παλιό καιρό, σε μια πολύ μακρινή χώρα, ζούσε ένας ιππότης που περνιόταν για καλός, ευγενικός και στοργικός. Έκανε όλα αυτά που κάνουν οι καλοί, ευγενικοί και στοργικοί ιππότες. Πολεμούσε, εχθρούς που ήταν κακοί, τρισάθλιοι, μοχθηροί…»

gkotsi2

Ένα μυθιστόρημα γραμμένο σαν παραμύθι και ειδικά διασκευασμένο για παιδιά από τη Λίλιαν Τσέρτου, που μιλά κατευθείαν στην καρδιά όσων αποζητούν ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή τους· μια απάντηση και μια διέξοδο στους φόβους, τις αγωνίες και τη μοναξιά μας.

gkotsi3

Μιλώντας για τις «σκουριασμένες πανοπλίες» μας που (νομίζουμε) πως μας προφυλάσσουν από τον πόνο τον οποίο μας προξενούν οι άλλοι, ο Ρόμπερτ Φίσερ δημιουργεί μια ταξιδιωτική περιπέτεια που οδηγεί τον θεατή στο «γνώθι σε αυτόν». Γεμάτος χιούμορ, ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία μας καλεί να ανακαλύψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να ανασάνουμε βαθιά και να γελάσουμε

gkotsi-afisa

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Πάνο Μουζουράκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Φανή Γεωργακοπούλου, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Μαρίλια Νομικού, Σόλων Τσούνη

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: Λίλιαν Τσέρτου   
ΜΟΥΣΙΚΗ:  Χρήστος Μαστρογιαννίδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης   
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: Μαρίλια Νομικού   
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Γκότσης
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αχιλλέας Κυριακίδης  
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Παναγιώτα Μωυσιάδου
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Γκότση
ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης   
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ: Θανάσης Γκότσης
ΕΚΔΟΤΗΣ: OPERA


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος