FOLLOW US: facebook twitter

Ιούλιος στην Ανδραβίδα…

Ημερομηνία: 21-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

tzakarta

Τριήμερο δράσης και πολιτισμού 22-23-24 Ιουλίου

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και το ΝΠΔΔ Αθλητισμού – Πολιτισμού και Περιβάλλοντος χαιρετούν πολιτιστικά την Ανδραβίδα με την διοργάνωση ενός τριημέρου δράσης και πολιτισμού. Αξιοποιεί τους θησαυρούς του τόπου στις 22-23-24 Ιουλίου, το άλογο στο φυσικό του χώρο στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας και σε συνεργασία με τον Όμιλο Φιλίππων ”Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” σε ένα τριήμερο δράσης ,με δημοπρατήριο αλόγων, σεμινάρια ιππικής δεξιοτεχνίας, και ιππική παρέλαση κρατώντας και φέροντας την προαιώνια επαφή μας με το άλογο δυνατή για τους καθημερινούς αλλά και για τους καλοκαιρινούς μας φίλους εν μέσω καλοκαιριού. Η Ανδραβίδα σας προσκαλεί και σας περιμένει, οι Σπάρτακοι ετοιμάζονται, το τριήμερο αλόγου δικό σας και δικό μας.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 9,15 μμ στο Κάστρο Χλεμούτσι η θεατρική ομάδα Teater Tetas, από την Τζακάρτα, παρουσιάζει την τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, που πραγματεύεται την ηρωική αντίσταση του αλυσοδεμένου Προμηθέα στον Καύκασο, να υποκύψει στο θέλημα του Δία. Η είσοδος ειναι ελεύθερη.

Στις 24 Ιουλίου 2016 η Αγία Σοφία Ανδραβίδας ανοίγει τις πύλες της. Μέσα στα τείχη της κληρονομιάς μας, κάτω από τον έναστρο ουρανό θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τραγούδια μεγάλων συνθετών (Χατζηδάκη, Λοΐζου, Θεοδωράκη κ.α.) με συνοδεία στο πιάνο κ. Θεοδώρου, απαγγελία Θ. Τσαγρή, την Χορωδία Μυρτουντίων και την Χορωδία Επτανησίων Πάτρας υπό την διεύθυνση της κυρίας Λένας Σουρμελή. Μια πολλά υποσχόμενη βραδιά σε έναν ιδιαίτερα αγαπημένο χώρο αυτόν της Αγίας Σοφίας με δωρεάν είσοδο σας προσκαλεί και σας περιμένει. Για την ιδιαίτερη παραχώρηση του χώρου ευχαριστούμε πολύ την Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ηλείας κα Κόλλια καθώς και την Αρχαιολόγο μας κα Α. Ράλλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος