FOLLOW US: facebook twitter

Ιωάννης Λέντζας: «Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει»

Ημερομηνία: 01-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες,

είναι επιτακτική ανάγκη ο Δήμος μας, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης να υιοθετήσει ένα νέο, και αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες, και θα καθορίσουν αν θα παραμείνουμε στην σημερινή περίοδο αδράνειας, και στασιμότητας, ή θα κινηθούμε δυναμικά, και αποφασιστικά προς τα μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που όλοι οφείλουμε να αγωνισθούμε παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες, και στρατηγικές, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει  αποφασιστικά να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες, διεκδικώντας κονδύλια, και πόρους μέσω προγραμμάτων Εθνικών, και Ευρωπαϊκών, για να αναδειχτούν επιπλέον τα φυσικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ενός Δήμου που από πρωταγωνιστής, διαθέτοντας λιμάνι, αεροδρόμιο, τεράστια ανάπτυξη στον πρωτογενή αγροτικό τομέα, και την τυποποίηση, με σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, και ολοένα αυξανόμενο τουρισμό έχει καταντήσει κομπάρσος. Ενός Δήμου που τα τελευταία χρόνια έχει βιώσει την υποβάθμιση του στο χειρότερο σημείο.

Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες, η σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην καθημερινότητα των πολιτών σήμερα είναι καθοριστική. Η ύδρευση, η αγροτική οδοποιία, ο ηλεκτροφωτισμός, η καθαριότητα, αποτελούν βασικές καθημερινές ανάγκες μας. Η άσκηση της πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, μετριέται από το παραγόμενο αποτέλεσμα. Η σημερινή Δημοτική Αρχή ασκεί μια διαχειριστική διοίκηση, χωρίς πρωτοβουλίες, και με επιδερμική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μια Δημοτική Αρχή ανίκανη, και αναποτελεσματική, ουραγός των εξελίξεων, που διαμορφώνει ένα κλίμα καταστροφικής αδιαφορίας για τους Δημότες.

Η Νέα Υπερκομματική Δημοτική μας Παράταξη, αποτελείται τόσο από νέους ανθρώπους, όσο και από έμπειρους αυτοδιοικητικούς, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στις τοπικές κοινωνίες από όπου προέρχονται, ώστε να είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν απόλυτα στις σημερινές δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν. Αξιοποιώντας ένα μείγμα εμπειρίας και νεανικού ενθουσιασμού για προσφορά στο Δήμο μας, δημιουργήσαμε ένα υπερκομματικό, πολυσυλεκτικό, ψηφοδέλτιο με πρόσωπα νέα, άφθαρτα, διάθεση για κοινωνική προσφορά, ανιδιοτέλεια, με στόχευση την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των Συνδημοτών μας. Στόχος μας αποτελεί  η οικονομική ανάπτυξη και πρόοδος του τόπου μας, η αντιμετώπιση της ανεργίας, καθώς η στήριξη, και η αλληλεγγύη, στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Προσηλωμένοι σταθερά στην δημοκρατική λειτουργία των Θεσμών, απέναντι σε οποιαδήποτε συνδιαλλαγή, πιστεύουμε ακράδαντα ότι για να ευημερήσει ο Δήμος μας, έχει ανάγκη την ολική συμμετέχοντας των Συνδημοτών μας. Όλων εκείνων που ανεξαιρέτως πολιτικής ταυτότητας έχουν το ίδιο όραμα με μας και πιστεύουν στην πρόοδο, και στην προοπτική ανάπτυξης του τόπου.

Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες, όλοι μαζί μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια, για την δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος αγροτικού, εμπορικού, βιομηχανικού, δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό είναι άλλωστε το όραμά, όχι μόνο όσων συμμετέχουν στην παράταξή μας, αλλά και όλων των Συνδημοτών μας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

 

Με εκτίμηση,

Λέντζας Ιωάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Ανδραβίδας-Κυλλήνης 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος