FOLLOW US: facebook twitter

International Children’ s Games: Στη Λιθουανία η αποστολή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 04-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για το Κάουνας της Λιθουανίας αναχωρεί  σήμερα η αποστολή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με επικεφαλή τον Δήμαρχο Θύμιο Κοτζιά προκειμένου να συμμετάσχει στις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί στα πλαίσια της διεξαγωγής των «International Children’ s Games».

Η συμμετοχή του δήμου Αρχ. Ολυμπίας στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 5 έως τις 11 Ιουλίου  στο Κάουνας της Λιθουανίας, εστιάζει στα ιδεώδη που προσπαθούν να μεταδώσουν στους νέους ανθρώπους, τα μηνύματα που  διαχρονικά πρεσβεύει η πόλη της Ολυμπίας, στον αθλητισμό και στον πολιτισμό.

Στην αποστολή συμμετέχει και ο αντιδήμαρχος  Αθλητισμού& Νεολαίας κ. Αντώνης  Χρυσανθακόπουλος  μαζί με 16 παιδιά-αθλητές τα οποία θα πάρουν μέρος στα αγωνίσματα του ποδοσφαίρου και του στίβου.

Οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες   αποτελούν ουσιαστικά  μια Διεθνή Ολυμπιακή Αθλητική Κοινότητα στην οποία συμμετέχουν πολλές πόλεις από όλο τον κόσμο, που διοργανώνουν κάθε χρόνο αγώνες, με την συμμετοχή  παιδιών ηλικίας  από 12 έως 15 ετών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος