FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα για τις δυνατότητες κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών

Ημερομηνία: 23-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Στις 30 Ιανουαρίου ξεκινά τη λειτουργία του το Film Office της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

 

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, ξεκινά η επίσημη λειτουργία του Film Office της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το οποίο στεγάζεται στη συμβολή των οδών Αμερικής και Αιγίου στην Πάτρα.

Σκοπός του Film Office είναι να αποτελέσει κόμβο διαχείρισης των αιτημάτων κινηματογράφησης και φωτογράφησης, καθώς επίσης και διασύνδεσης των επαγγελματιών και φορέων που σχετίζονται με την εκτέλεση μιας οπτικοακουστικής παραγωγής.

Η λειτουργία των Film Offices στις Περιφέρειες, όπως είναι γνωστό, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Ωστόσο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αξιοποιεί και παράλληλες, πρόσθετες ευκαιρίες για να προσελκύσει τους σημαντικότερους διεθνείς φορείς που επενδύουν στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο CIAK  το περιεχόμενο του οποίου θα παρουσιαστεί στην ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τις 9.30 το πρωί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής) στην Πάτρα, με ομιλητές ανθρώπους του Κινηματογράφου μεταξύ των οποίων και  Καλλιτεχνικός Δ/ντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους Δημήτρης Σπύρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος