FOLLOW US: facebook twitter

«Ημέρες Σταδιοδρομίας»: Συνεχίζονται οι Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους δήμους της Ηλείας 

Ημερομηνία: 18-11-2022 | Συντάκτης:

-Αλλαγή χώρου Ημερίδας στη Γαστούνη

-Σάββατο 19 Νοεμβρίου, 18:30 – Γαστούνη – Δημοτική Βιβλιοθήκη

-Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, 11:00 – Κρέστενα – Αίθουσα Μαθητικής Εστίας

Η Αέναον ΚοινΣΕπ και η Εφημερίδα Πρωινή διοργανώνουν τις «Ημέρες Σταδιοδρομίας», μια σειρά Ημερίδων Επαγγελματικού Προσανατολισμού με δωρεάν είσοδο στους δήμους της Ηλείας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των αντίστοιχων δήμων.

Αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαστούνης και όχι στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, στις 18:30, ενώ την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Μαθητικής Εστίας στα Κρέστενα, στις 11:00.

Οι «Ημέρες Σταδιοδρομίας» απευθύνονται σε μαθητές Λυκείου και τους γονείς τους και περιλαμβάνουν μια θεματολογία που σχετίζεται με την επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών, τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την επιλογή σπουδών τους.

Ενδεικτικά, οι μαθητές και oι γονείς τους, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την οργάνωση μελέτης, τη διαχείριση άγχους, την καλλιέργεια κινήτρων και την στοχοθεσία, τον σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους, το νέο σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων και τις πιο πρόσφατες αλλαγές καθώς για επαγγελματικά δικαιώματα και προοπτικές που δίνουν οι πανεπιστημιακές σχολές των τεσσάρων επιστημονικών πεδίων.

Ομιλητής στις Ημερίδες θα είναι ο κ. Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού της εταιρίας Orientation-Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας. O Σπύρος Ζαφειρόπουλος είναι κάτοχος Πτυχίου Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), του Προγράμματος Ειδίκευσης Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΠΕΣΥΠ). Συνεργάζεται με εταιρείες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στο χώρο των Ψυχομετρικών Τεστ και είναι πιστοποιημένος για την χρήση και εφαρμογή των ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικού προσανατολισμού. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.). Τέλος, είναι πιστοποιημένος από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Παράλληλες δράσεις – Διαγωνισμός

Οι ημερίδες θα πλαισιωθούν από παράλληλες δράσεις, εργαστήρια, τεστ, διαγωνισμούς, κλπ. Κάνετε εγγραφή στο σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του εγγράφου για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με βραβείο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητή Λυκείου αξίας €100.

Με την υποστήριξη των φορέων: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Πύργου, Δήμος Ήλιδας, Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, Δήμος Σκιλλουντίας, Δήμος Ζαχάρως, Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Δήμος Πηνειού

Χορηγοί: ΙΕΚ euroteam, φροντιστήριο Mathisis, φροντιστήριο κύβος, φροντιστήρια Βόλλαρης, φροντιστήριο Ιδιαίτερο, φροντιστήριο ΟΡΜΗ, φροντιστήριο-σπουδαστήριο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ

Παρακολουθήστε το teaser:

Εγγραφείτε στη φόρμα:

Πραγματοποιήστε εγγραφή στις εργασίες της Ημερίδας «Ημέρες Σταδιοδρομίας» για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικές με τον επαγγελματικό προσανατολισμό καθώς επίσης και για σχετικές εκδηλώσεις. Με την εγγραφή σας λαμβάνετε μέρος στο διαγωνισμό με βραβείο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητή Λυκείου αξίας €100.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1DaDnlBRHgjb2aqOrbEIGHxtHusXMilFUSCCTRUUqGPFi0w/viewform


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος