FOLLOW US: facebook twitter

Ηλιούπολη-Αίας Γαστούνης 4-0: Βαριά ήττα με πολλά ελαφρυντικά

Ημερομηνία: 30-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αίας όπως παρατάχθηκε χθες στη Ν. Αρτάκη

Ο Αίας Γαστούνης, δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στην πανίσχυρη ομάδα της Ηλιούπολης, με το πολύ μεγάλο μπάτζετ, η οποία στοχεύει στην άνοδο στην Super League 2. H ηλειακή ομάδα ηττήθηκε με 4-0, έχοντας ως εύλογα ελαφρυντικά τις λίγες μέρες προετοιμασίας (12 μέρες), τις τέσσερις απουσίες που είχε (Τσακοπιάκος, Ρίλντι, Μπουρδέκας, Κουζής), το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας για τους ποδοσφαιριστές (δεν δόθηκε κάποιο φιλικό, λόγω της ολιγοήμερης προετοιμασίας) και επίσης το ρόστερ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα (απομένουν μία-δύο μεταγραφές βασικών παικτών).

Ο Αίας λοιπόν, μπορεί να ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 (τα δύο τελευταία γκολ μπήκαν από το 87΄ και μετά), αλλά… δεν πληγώθηκε ιδιαίτερα ψυχολογικά, καθώς ήταν ένα ματς που… απλά έπρεπε να δοθεί, με βάση το πρόγραμμα της ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το παιχνίδι

Η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησε δύο φάσεις. Στο 5΄ η κεφαλιά του Τσατσαρή δεν βρήκε στόχο και στο 8΄ η προβολή του Κράσι βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπακάλη.

Στο 16΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ζέλο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ματέο Κράσι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 40΄ απευθείας φάουλ του Ζέλο απέκρουσε ο Μπακάλης και στις καθυστερήσεις του Α΄ ημιχρόνου, σε καίριο χρονικά σημείο, ο Ματέο Κράσι με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0 και έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Γεμιστός μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ.

Τρία λεπτά μετά ο Ντινιωτάκης δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον νεαρό γκολκίπερ του Αίαντα, Μπάμπη Μπακάλη και στο 62΄ η Ηλιούπολη κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Αίαντα. Το εκτέλεσε ο Σάμιος αλλά ο Μπακάλης απέκρουσε, κρατώντας το σκορ στο 2-0.

Στο 70΄ ο Ντινιωτάκης βγήκε ξανά απέναντι από τον Μπακάλη, αλλά ο 19χρονος γκολκίπερ του Αίαντα, του είπε ξανά «όχι».

Στο 87΄ ο Ταβάρες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0 (υπέπεσε στο πέναλτι ο Παπαχριστόπουλος) και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσατσαρής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ηλιούπολη: Λέτσο, Πολίτης, Γάγγος, Τσατσαρής, Ρέτζο (70΄ Παπαγιαννόπουλος), Μαλάι, Γεμιστός (66΄ Λάμπη), Σάμιος (66΄ Τόσκα), Κράσι (66΄ Ταβάρες), Ζέλο (80΄ Δωματιώτης), Ντινιωτάκης.

Αίας: Μπακάλης, Στανής, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος (90΄ Δεληγιάννης), Δούλος (90΄ Παπασωτηρίου), Σταθάτος (74΄ Δουλαβέρης), Ρούνης (90΄ Κρίγκος), Καράμπελας, Κάρδαρης, Ντρέου (66΄ Βράπι).

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος