FOLLOW US: facebook twitter

Από την Ήλιδα ξεκινά η ιερή εκεχειρία των Ολυμπιακών Αγώνων

Ημερομηνία: 01-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

ilida-ekexeiria-olympic-games2

Υποδέχθηκαν στον δήμο τρεις ξένες διπλωματικές αντιπροσωπείες

Μια άκρως συμβολική αλλά με ισχυρή δύναμη δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου στην Αμαλιάδα. Ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος υποδέχθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο τρεις διπλωματικές αντιπροσωπείες. Τον Πρεσβευτή του Καζακστάν κ. ALEXEI VOLKOV, τον Επιτετραμμένο της Ρωσικής Πρεσβείας κ. OLEG BREDIKHIN  και τον Πρόεδρο του Ελληνοευρωασιατικού Επιμελητηρίου κ. Σπύρο Κουβέλη.

ilida-ekexeiria-olympic-games

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Μπράμος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος  και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Μπράμος.

Ο εκπρόσωποι των διπλωματικών απόστολών συζήτησαν με τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή του Δήμου μας τις ενέργειες προώθησης της Ιεράς Εκεχειρίας, εν όψει και των Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016, που ξεκινούν σε μια εβδομάδα στην Βραζιλία και το πώς η έννοια «ΙΕΡΗ ΕΚΕΧΕΙΡΕΙΑ» θα πάρει σάρκα και οστά. Επιπλέον, αντάλλαξαν ιδέες για τις προοπτικές συνεργασίας της χώρας μας και με την βοήθεια της Περιφέρειας, για τις προοπτικές  συνεργασίας του Δήμου μας με τις παραπάνω χώρες στον Εμπορικό, Τουριστικό και Αθλητικό Τομέα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος