FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Στελεχώνεται το Κέντρο Κοινότητας Ρομά

Ημερομηνία: 01-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εγκρίθηκε η πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την στελέχωση της δομής: Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας δήμου Ήλιδας με παράρτημα Ρομά.

Η δομή εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» και έγινε η πρόσληψη δύο κοινωνικών λειτουργών, ενός παιδαγωγού και ενός οικονομικού διοικητικού.

Στόχος της δομής μέσω του προγράμματος είναι η υποστήριξη του Δήμου στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και την ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και Υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή εντός των ορίων του Δήμου Ήλιδας. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ήλιδας, παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες: Υποδοχή -Ενημέρωση – Υποστήριξη των πολιτών, συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές, υπηρεσίες που αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων.

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ήλιδας με Παράρτημα Ρομά μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες Ρομά για πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν σχέση με τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  με στόχο την αναβάθμιση  του βιοτικού τους επιπέδου  και την κοινωνική  τους ένταξη.

Το  Κέντρο Κοινότητας βρίσκεται στην οδό Αχιλλέα Μπουντουβή  21 στην Αμαλιάδα  και λειτουργεί  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 07.30 – 3.30  και ώρες κοινού 08.30 -13.30.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος