FOLLOW US: facebook twitter

«Ήλιδα-Νέα Μέρα»: «Οι συκοφαντίες Λυμπέρη δεν έχουν όριο…»

Ημερομηνία: 17-01-2021 | Συντάκτης:

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιδα Νεα Μέρα» με ανακοίνωση του, δίνει την δική του απάντηση στα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας:

«Ο Γιάννης Λυμπέρης κατά την προσφιλή του μέθοδο «Ψέματα, ψέματα ψέματα, πες, πες κάτι θα μείνει» προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ρίχνοντας λάσπη στο ανεμιστήρα.

Προσπαθεί τεχνηέντως να δημιουργήσει φανταστικούς εχθρούς, την ώρα που ο ίδιος είναι έκθετος για τις πράξεις του όλο αυτό το διάστημα.

Προσπαθεί να καλύψει την δική του σκανδαλώδη διαχείριση του θέματος, «ανακαλύπτοντας» ετεροχρονισμένα δικές μας ευθύνες.

ΑΛΗΘΕΙΑ κύριε Λυμπέρη, γιατί τα «αποκαλύψατε» με δύο χρόνια καθυστέρηση και αφού πρώτα προχωρήσαμε εμείς στις καταγγελίες; Μήπως απλώς αποτελούν δική σας «εφεύρεση» και αποκυήματα της φαντασίας σας.

ΑΛΗΘΕΙΑ κύριε Λυμπέρη, γιατί αρνήθηκαν δις να το ψηφίσουν αντιδήμαρχοι και μέλη της παράταξής σας στην Οικονομική Επιτροπή; Μήπως φοβούνται ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»;

ΑΛΗΘΕΙΑ κύριε Λυμπέρη, γιατί δεν υπερασπιστήκατε τα συμφέροντα του Δήμου μας στο Διοικητικό Εφετείο, μη στέλνοντας δικηγόρο να καταθέσει απλά την απόφαση  του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να τελειώσει μια για πάντα το θέμα;

Όσο για την ουσία την υπόθεσης, γνωρίζετε πολύ καλά ότι σχετικά «αποκαλύψεις» που εφηύρατε «άνθρακες ο θησαυρός».

Εμείς προκηρύξαμε έναν διεθνή, κρυστάλλινο, βάση όλων των προβλέψεων της κείμενης νομοθεσίας διαγωνισμό, που εσείς προσπαθείτε με τερτίπια στα όρια της νομιμότητας να τον μετατρέψετε σε μία σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση.

Έναν διαγωνισμό για τον οποίο –άκουσον, άκουσον– αρνείστε να αποδεχτείτε ακόμα και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενός εκ των τριών ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας που τον ενέκρινε.

Το Ελεγκτικό κύριε Λυμπέρη είναι αυτό που αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα κώλυμα να υπογραφή η σύμβαση του έργου, το οποίο επαναλαμβάνω προέκυψε από διεθνή διαγωνισμό που εσείς θέλετε να μετατρέψετε σε απευθείας ανάθεση. Γιατί άραγε;

Αφού ο κύριος Λυμπέρης έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη της παράταξής του και κάθε αίσθηση σεβασμού του δημοσίου συμφέροντος, αλλά και με δεδομένη την περιφρόνησή του στο ρόλο και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, δεν έχει νόημα πλέον να απαντάμε με πολιτικά επιχειρήματα στη λάσπη.

Το μόνο που έχει νόημα είναι η λογοδοσία στη δικαιοσύνη για τα αίσχη τα οποία λέει και κάνει.

Για το λόγο αυτό προχωράμε σε δύο ενέργειες: α) Σε καταγγελία και προσφυγή προς τον Ελεγκτή Νομιμότητας και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για να προστατέψουμε τη νομιμότητα και β) στην κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση ώστε στο ακροατήριο οι δημότες μας να ενημερωθούν επιτέλους για την αλήθεια και όχι τα δικά σας μυθεύματα. Εκεί δεν χωρούν ψέματα και λεονταρισμοί.

Εφεξής, αυτές θα είναι οι ενέργειές μου ως επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ έναντι των μεθοδεύσεων σε συλλογικά όργανα, που μοναδικό σκοπό έχουν την υφαρπαγή της απαρτίας και των ψήφων, αλλά και επί προσωπικού σε έναντι σε κάθε συκοφαντία που εκστομίζετε.

Σας έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και μήνες ότι, ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!

Παράλληλα, παύω να σας αντιμετωπίζω ως πολιτικό αντίπαλο και στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος θα σας αντιμετωπίζω ως απλό συκοφάντη.

Για ακόμα μία φορά, καλώ τα μέλη της παράταξης της πλειοψηφίας να μην ακολουθήσουνε τον επικεφαλής τους στον κατήφορο και να πράττουν κατά συνείδηση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος