FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: «Η Λαϊκή Αγορά Αμαλιάδας θα λειτουργήσει το Σάββατο 28/3 μόνο για πρωτογενή διατροφικά προϊόντα»

Ημερομηνία: 27-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Δήμος Ήλιδας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως, η Λαϊκή Αγορά Αμαλιάδας βάσει της ΚΥΑ ΦΕΚ Τεύχος B’ 943/20.03.2020θα λειτουργήσει το Σάββατο 28 Μαρτίου μόνο για πρωτογενή διατροφικά προϊόντακαι όχι για τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα.

Οι πωλητές και οι καταναλωτές θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες της παραπάνω ΚΥΑ, να υπάρχει περιορισμένη παρουσία πωλητών και να εφαρμόσουν τα εξής:

  1. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
  2. όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης,
  3. κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα,
  4. οι καταναλωτές να μην συνωστίζονται στους πάγκους και τους διαδρόμους της Λαϊκής Αγοράς και να διατηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τους.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να δείξουν κατανόηση και συνεργασία, να λαμβάνουν όλες τις προφυλάξεις προσωπικής Υγιεινής για τη δική τους προστασία, την προστασία των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος