FOLLOW US: facebook twitter

O Ηλίας Λαδάς από το Dancing With The Stars στην Dance LifeSteps Academy

Ημερομηνία: 08-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ποιος είναι αυτός που δεν γνωρίζει το τηλεοπτικό show “Dancing With The Stars” και την ιδιαίτερα εκπληκτική προσωπικότητα του συνεργαζόμενου χορευτή – χορογράφου Ηλία Λαδά; Η απάντηση είναι σίγουρα αρνητική, γιατί αδιαμφισβήτητα, χορευτές και μη, λατρέψαμε και παρακολουθήσαμε έστω μία από τις σεζόν του χορευτικού αυτού προϊόντος. Ο Ηλίας Λαδάς έγινε γνωστός στη χώρα μας από τη συνεχή συμμετοχή του στην εν λόγω εκπομπή, από τις αμέτρητες πρωτιές του ανά εμφάνιση και φυσικά από την ποιότητα του χαρακτήρα του, καθώς όσοι τον γνωρίζουν, μιλούν για έναν πραγματικό ιδαλγό! Αρκετά εκρηκτικές και λαμπερές όμως και οι ντάμες του, καθώς κατά τη διάρκεια των show χόρεψε με τις: Ευγενία Μανωλίδου, Ελισάβετ Σπανού, Ελεονόρα Μελέτη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

Η Dance LifeSteps Academy με μεγάλη χαρά και τιμή θα φιλοξενήσει τον Ηλία Λαδά για ακόμα μία φορά στον χώρο της. Οι στενοί φιλικοί δεσμοί που τον δένουν με την κυρία Μαρία Πολίτη τον οδηγούν για ακόμη μία φορά στην πόλη μας σε μία αποκλειστική συνάντηση με τα μέλη της Ακαδημίας και προσφοράς της χορευτικής γνώσης του σε αυτά.

Ο Ηλίας Λαδάς έχει συμμετάσχει σε άπειρους χορευτικούς αγώνες σε Ευρώπη και Αμερική ενώ τα τελευταία χρόνια προπονεί ζευγάρια με σκοπό τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκούς Χορό – Αθλητικούς αγώνες. Υπεύθυνος για αρκετά dance workshops στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τώρα και στον Πύργο σε μια αποκλειστική φιλική συνεργασία με την Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps και την Μαρία Πολίτη!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος