FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Ξενοφών 0-2: Φιλική νίκη στο Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 20-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών νίκησε 2-0 τον Ηλειακό στο Βαρθολομιό, χθες, σε φιλικό παιχνίδι. Ήταν το πρώτο τεστ προετοιμασίας των δύο ομάδων. Ο Ξενοφών σε διάστημα 10 λεπτών στο α΄ ημίχρονο, στο 20΄ και στο 30΄ πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα. Στο 20΄ με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο από ασίστ του παίκτη-προπονητή Ντέγιαν Μιλοσέσκι και στο 30΄ με τον νεοαποκτηθέντα Παναγιώτη Καραβατά, ύστερα από συνεργασία με τον Θ. Καλαντζή και ατομική προσπάθεια του Καραβατά στη συνέχεια. Ο Ηλειακός του Μιχάλη Παπουτσή, που έδειξε και αυτός καλό πρόσωπο, είχε δοκάρι στο 75΄ με τον Μπινιάρη. Οι δύο ομάδες είχαν απουσίες, Σάκης Τσουκαλάς, Ράλλης, Κουλούρης και Βούτος από πλευράς Ηλειακού και Μπακατσέλος, Καββαθάς από πλευράς Ξενοφώντα.

Για τον Ξενοφώντα αγωνίστηκαν οι υπό μεταγραφή Βαγγόπουλος, Πεσκελίδης, Ντίνος Κύτταρης και Τσιγκούνης, με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένει οι παίκτες να πάρουν τα δελτία τους. Αγωνίστηκαν επίσης τέσσερις παίκτες από τη Βρίνα, οι Μπριασούλης, Χ. Κωνσταντόπουλος, Τζίβας και Φωτόπουλος, με το θέμα της μεταγραφής τους στον Ξενοφώντα να είναι ανοιχτό…

Ηλειακός Β.: Γαλανόπουλος, Κωστόπουλος, Γκίνης, Χριστοφοράτος, Σέμα, Παπαδόπουλος, Πανόπουλος, Μπουρούκης, Κορκός, Καραγιάννης, Π. Τσουκαλάς Αγωνίστηκαν και οι Κολίντζας, Φραγκόπουλος, Μπινιάρης, Βέρρας, Αντωνάτος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Αναμουρλίδης, Τσίτσος, Ηλιόπουλος, Θ. Κωνσταντόπουλος, Βαγγόπουλος, Μιλοσέσκι, Πεσκελίδης, Θ. Καλαντζής, Π. Κωνσταντόπουλος, Καραβατάς. Αγωνίστηκαν και οι Κύτταρης, Π. Κουτσογιαννάκης, Γ. Καλαντζής, Μπριασούλης, Χ. Κωνσταντόπουλος, Τσιγκούνης, Τζίβας, Αποστολάκος, Φωτόπουλος.

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος