FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Το νέο Δ.Σ.

Ημερομηνία: 23-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. του Ηλειακού Βαρθολομιού και η σύνθεσή του είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γεωργιόπουλος Ευάγγελος

Αντιπρόεδρος: Χαραλαμπόπουλος Χρήστος

Γενικός Γραμματέας: Αλεξόπουλος Βασίλειος

Ταμίας: Φραγκόπουλος Νεκτάριος

Γενικός Έφορος: Βούρτσης Νικόλαος

Γενικός Αρχηγός: Δρογγίτης Πέτρος

Μέλη: Πανόπουλος Ιωάννης ( Β΄ Γενικός Αρχηγός), Ανδριόπουλος Πέτρος, Μπαλάσης Διονύσιος, Φατούρος Μάκης.

Το νέο Δ.Σ. του Ηλειακού Βαρθολομιού εξέδωσε την εξής ανακοίνωση αναφορικά με τους στόχους του:

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ευχαριστεί θερμά το απερχόμενο Δ.Σ. και όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που μας τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι περισσεύουν, ο αγώνας είναι κοινός και η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει , ειδικά φέτος που ο αστάθμητος παράγοντας της πανδημίας covid-19 έχει φέρει τεράστιες ανατροπές στην ζωή όλων μας.

Δέσμευση της νέας διοίκησης είναι η ενσωμάτωση στην ομάδα των παιδιών και των νέων της Πόλης μας ώστε να λειτουργήσουμε ως αθλητική κυψέλη και πόλος έλξης της τοπικής κοινωνίας σε μια διαρκή προσπάθεια προσφοράς και υποστήριξης.

Έχοντας την ευθύνη αθλητικής διαπαιδαγώγησης των δικών μας παιδιών τονίζουμε το όραμα μας για της δημιουργία ενός αθλητικού συλλόγου που να ενώνει τους Βαρθολομαίους.
Στο πλαίσιο αυτό χρειαζόμαστε και ζητάμε την υποστήριξη όλων των Συνδημοτών μας, του Δήμου Πηνειού και των αρμόδιων θεσμικών και αθλητικών φορέων.

Ευελπιστούμε ότι με τη συλλογική μας δουλειά αλλά και με την ουσιαστική συνδρομή όλων σας θα καταφέρουμε να ενδυναμωθούμε και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την νέα ποδοσφαιρική χρονιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος