FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Συνεχίζουν Ράλλης και Γιούλης

Ημερομηνία: 12-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διονύσης Ράλλης και Παναγιώτης Γιούλης είναι οι νέες ανανεώσεις στον Ηλειακό Βαρθολομιού. Ο 27χρονος επιθετικός Διονύσης Ράλλης από το Βαρθολομιό θα ενισχύσει τους ερυθρόλευκους και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν είχε 13 συμμετοχές και 5 γκολ και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης του Ηλειακού, έχοντας την δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στις πτέρυγες.

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός Παναγιώτης Γιούλης, παίζει από 15 ετών στην πρώτη ομάδα του Ηλειακού και είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός αμυντικά, βασικός όλα αυτά τα χρόνια στους «ερυθρόλευκους».

Εξάλλου, ο Ηλειακός είναι κοντά σε ανανέωση συνεργασίας με άλλους δύο βασικούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, τον Πέτρο Τσουκαλά και τον Αντώνη Βούτο.

Στα μεταγραφικά, έχει κάνει πρόταση σε τρεις πολύ καλούς Ηλείους ποδοσφαιριστές, δύο αμυντικούς κι έναν επιθετικό και περιμένει την απάντησή τους. Η στιβαρή Διοίκηση του Ηλειακού, σε συνεργασία με τον τεχνικό Τάκη Δρακόπουλου, είναι σίγουρο πως θα χτίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει για δεύτερη συνεχή σεζόν.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος