FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Πήρε τρεις παίκτες-Β. Γεωργιόπουλος: «Μεταγραφές για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας»

Ημερομηνία: 30-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού προχώρησε σε τρεις μεταγραφές προκειμένου να είναι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Α1 PLAYSPORTS.
Συγκεκριμένα, απέκτησε τον 21χρονο Ιταλό εξτρέμ Τζουζέπε Ανουντσιάτα (φωτο), ο οποίος είναι γνώριμος στα ηλειακά γήπεδα καθώς πέρυσι, την σεζόν 2021-2022, έπαιξε αρχικά στον Κεραυνό Βρίνας και από τον Γενάρη και μετά στον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο Τζουζέπε είχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 7 συμμετοχές και 2 γκολ, και τα δύο με τη φανέλα του Κεραυνού Βρίνας.
Οι άλλες δύο μεταγραφές είναι Έλληνες παίκτες. Ο λόγος για τον 25χρονο Ηλείο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Χριστακόπουλο, που έχει παίξει στον Πηνειακό και στην Α.Ε. Πηνείας, στην Α2 και στην Α1 πριν λίγα χρόνια (με την Α.Ε. Πηνείας) και φέτος στον Αετό Πατρών. Αλλά και τον 30χρονο σέντερ φορ, Τρύφωνα Καραμπέτσο, που αγωνιζόταν στην Προοδευτική Περιγιαλίου, ομάδα της ΕΠΣ Κορινθίας.

Β. Γεωργιόπουλος: «Μεταγραφές για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας»
Ο πρόεδρος του Ηλειακού Βαρθολομιού, Βαγγέλης Γεωργιόπουλος, δήλωσε στην «Πρωινή» πως η Διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, αποφάσισε να προχωρήσει σε μεταγραφές, ώστε να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο τους φιλάθλους της ομάδας, που την στηρίζουν πολύ. Ο Β. Γεωργιόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν κάνουμε μεταγραφές για να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα, ωστόσο, πλέον είναι μέσα στους στόχους μας το Κύπελλο Ηλείας. Κάνουμε μεταγραφές για τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν, είναι πάντα δίπλα μας και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Την Κυριακή, στο ματς με την Δόξα Ν.Μ., είχε πολύ κόσμο το γήπεδο, ενώ μας στηρίζουν πολύ και στις εκδηλώσεις που κάνουμε, με πιο πρόσφατη την πρωτοχρονιάτικη. Θέλουμε, λοιπόν, να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο γήπεδο και ο φίλαθλος κόσμος μας να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο όταν έρχεται στους αγώνες μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους φιλάθλους του Ηλειακού Βαρθολομιού».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος