FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού-Νίκη Τραγανού 1-1: «Χ»αμένες ευκαιρίες

Ημερομηνία: 14-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ηλειακός και Νίκη Τραγανού αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Βαρθολομιό, ένα αποτέλεσμα που ίσως αδικεί τους «ερυθρόλευκους» του Μιχάλη Καλαρίτη, που είχαν τέσσερα  χαμένα τετ-α-τετ στο β΄ ημίχρονο για να κάνουν το 1-2.

Η Νίκη, που αγωνίστηκε ξανά χωρίς τον Τσαντίλη, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου, ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 17΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βατσή (το κέρδισε ο ίδιος). Στο 20΄ ακυρώθηκε γκολ του Βουρτσάνη για χέρι του Δ. Κολοτούρου πριν η μπάλα φτάσει στο νεαρό μέσο. Στο 25΄ το σουτ του Καλογερόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 30΄ ο Δ. Κολοτούρος  σούταρε από καλή θέση ψηλά άουτ. Ο Ηλειακός απείλησε με ένα πλασέ του Ραυτόπουλου στο 35΄ με τη μπάλα να βρίσκει το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στο 44΄ ο έμπειρος επιθετικός του Ηλειακού σημάδεψε σωστά και «κρέμασε» τον Αντωνόπουλο (1-1).

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, ο Ηλειακός έχασε 4 κλασικές ευκαιρίες! Τρεις με τον Πέτρο Τσουκαλά που απέκρουσε σωτήρια ο Αντωνόπουλος και μία με τον Ραυτόπουλο που σούταρε ελάχιστα άουτ.

Η Νίκη ισορρόπησε μετά το 65΄ και είχε φάσεις με τον Καλογερόπουλο στο 70΄ (απέκρουσε ο Κολλίντζας) και τον Σαραντούλια στο 87΄ (άουτ από καλή θέση).

Ηλειακός Β.: Κολλίντζας, Μαργαρώνης Α., Γιούλης, Χατζηγιάννης, Μπελεκούκιας, Δ. Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος (90΄ Ράπτης), Κορκός, Αντωνάτος (68΄ Σιμάρ), Π.Τσουκαλάς, Σπ. Μαργαρώνης (81΄ Λόξας).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Ι. Κασσιανός (46΄ Ν. Κολοτούρος), Σαραντούλιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (81΄ Δ. Κασσιανός), Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Χ. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος