FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Φιλικό με Θύελλα Αμπελοκήπων-Το νέο Δ.Σ.

Ημερομηνία: 11-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού έκλεισε φιλικό με την Θύελλα Αμπελοκήπων της Ζακύνθου, την προσεχή Κυριακή στις 4.30μ.μ., στο γήπεδο Βαρθολομιού. Ένα δυνατό φιλικό για την ομάδα του Τάκη Δρακόπουλου κόντρα στην δευτεραθλήτρια Ζακύνθου. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την εμφατική νίκη επί της Δόξας Ν.Μανωλάδας με 2-0, σε ένα φιλικό που ήταν το πρώτο που δεν δέχτηκαν γκολ. Κι ένας λόγος ήταν πως είχαν στο βασικό σχήμα τον Καμερουνέζο στόπερ Ατανγκανά, ο οποίος έχει πολύ καλά στοιχεία. Ο Ηλειακός είχε θέματα στην αμυντική γραμμή, αλλά με την έλευση του Ατανγκανά, αναμένεται δυνατός και στα μετόπισθεν και θα είναι πολύ ανταγωνιστικός και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Δύο νέα μέλη στο Δ.Σ.

Κατά τα άλλα, ο Ηλειακός είχε Γενική Συνέλευση την Κυριακή και ανακοίνωσε την εισχώρηση στο Διοικητικό Συμβούλιο δύο νέων μελών.

Πρόκειται για τον Σάκη Μανιανή, που πήρε το πόστο του Β΄ γενικού αρχηγού και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηλειακού, με σημαντική προσφορά για δέκα χρόνια,  Άκη Ντούγκα, ο οποίος είναι πλέον ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου.

Χθες, ο Ηλειακός ανακοίνωσε το νέο 7μελές Δ.Σ.,  στο οποίο συνεχίζει στην προεδρία ο Βαγγέλης Γεωργιόπουλος και ως αντιπρόεδρος ο Μάκης Βλασσόπουλος.

Το Δ.Σ. απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Γεωργιόπουλος

Αντιπρόεδρος: Μάκης Βλασσόπουλος

Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Φερέτος

Β΄ Γενικός Αρχηγός: Σάκης Μανιανής

Ταμίας: Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Άκης ΝτούγκαςΈφορος: Γιώργος Κοκκίνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος