FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Δυνατός και φέτος-Β. Γεωργιόπουλος: «Θα είμαστε ξανά πολύ ανταγωνιστικοί»

Ημερομηνία: 04-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο πρόεδρος του Ηλειακού, Βαγγέλης Γεωργιόπουλος, είναι αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν.

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Ηλειακός Βαρθολομιού ήρθε για να μείνει στις υψηλές θέσεις της Α1 Κατηγορίας του ηλειακού ποδοσφαίρου. Μετά την περσινή εξαιρετική πορεία που επισφραγίστηκε με την πρωτιά στον 2ο Όμιλο της Α1 και την συμμετοχή στα πλέι-οφ, θέλει να δώσει συνέχεια στην δυναμική του παρουσία στο ηλειακό ποδόσφαιρο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι», υπό την τεχνική καθοδήγηση του Τάκη Δρακόπουλου πλέον, έχουν ανανεώσει με τους περισσότερους παίκτες της περσινής σεζόν, βάζοντας τις βάσεις για ένα δυνατό σύνολο, και από κει και πέρα έχουν ενισχυθεί με τέσσερις καλούς ποδοσφαιριστές. Η αρχή έγινε με τον ικανό επιθετικό Παναγιώτη Ραυτόπουλο, ακολούθησαν ο ταλαντούχος εξτρέμ Γιάννης Αποστολόπουλος, ο εξίσου ταλαντούχος γκολκίπερ Αντώνης Μανουσιάδης και εσχάτως ο 30χρονος Αθηναίος μεσοεπιθετικός Ανδρέας Ηλιάκης, γυμναστής στο επάγγελμα, με θητεία και στην άλλοτε Δ΄ Εθνική με τον Αίαντα Ταύρου.

Από κει και πέρα, ο Ηλειακός θα αποκτήσει έναν στόπερ και έναν αμυντικό μέσο, για να συμπληρώσει το ρόστερ του και να είναι πολύ δυνατός σε όλες τις γραμμές. Στόχος της ομάδας είναι τουλάχιστον η πρώτη εξάδα, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με έναν όμιλο φέτος στην Α1, και μπορεί να τα καταφέρει έχοντας ως οδηγό την περσινή πορεία αλλά και την δύναμη της έδρας, όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Γεωργιόπουλος.


Β. Γεωργιόπουλος: «Θα είμαστε ξανά πολύ ανταγωνιστικοί»

Ο Βαγγέλης Γεωργιόπουλος, μιλώντας χθες στην «Πρωινή», δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την εικόνα της ομάδας και τη νέα σεζόν: «Θα ενισχυθούμε κι άλλο τις επόμενες μέρες και θα είμαστε ξανά πολύ ανταγωνιστικοί. Φτιάχνουμε μια ομάδα που θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα, κυρίως μέσα στην έδρα μας. Θα ιδρώσουν πολύ για να μας κερδίσουν στο Βαρθολομιό. Στόχος μας είναι να είμαστε ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας».

Η προετοιμασία του Ηλειακού θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα, ενώ το πρώτο φιλικό είναι με τον Ηλειακό Λεχαινών το Σάββατο 13 Αυγούστου (δεν έχει οριστεί ακόμα η έδρα).

Σήμερα η μουσική εκδήλωση

Κατά τα άλλα, μια ακόμα μουσική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, ο Ηλειακός. Η μουσική βραδιά θα αρχίσει στις 10μ.μ. και θα λάβει χώρα στον αύλειο χώρο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Βαρθολομιού. Καλλιτέχνες θα είναι οι Άρης Μουγκοπέτρος, Έλενα Χαραμή, Κώστας Αντωνίου, Αλέξης Πρεβενάς και η Σάσα Μπάστα. Φιλική συμμετοχή θα έχει ο Κώστας Τσαμαδός. Στην εκδήλωση του Ηλειακού, συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Πηνειού και το Ν.Π. Αθλητισμού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6974188765.

Η Διοίκηση του Ηλειακού καλεί όλους τους φίλους της ομάδας και τους πολίτες Βαρθολομιού και περιχώρων να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ομάδα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, όπου ο Ηλειακός θέλει να είναι ξανά δυνατός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος