FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Δόξα Ν.Μ. 0-3: Πετάει και στο Κύπελλο!

Ημερομηνία: 20-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε 3-0 τον Ηλειακό στο Βαρθολομιό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας, εκεί όπου θα κοντραριστεί σε διπλούς αγώνες με το νικητή του αγώνα Αίας Γαστούνης– Ολυμπιακός Ζαχάρως. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και συνεχίζει την εκπληκτική φετινή της πορεία και στο Κύπελλο, όπου θα προσπαθήσει να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσει την κούπα.

Το γκολ του Πυρρή στο 18΄ με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Δημητρόπουλου, απλοποίησε τα πράγματα για τη Δόξα.  Στο 35΄ ο Παπαδάτος με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-2 και μπήκαν γερές βάσεις πρόκρισης από πλευράς «αετών». Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70΄ ο Βασιλόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ο Ηλειακός, που παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Πέτρο Τσουκαλά αλλά και τον βασικό γκολκίπερ Φώτη Βύτανο, προσπάθησε να σκοράρει στο α΄ ημίχρονο και στις αρχές του β΄ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ηλειακός Β.: Κολίντζας, Ράπτης, Α. Μαργαρώνης, Κατσίγιαννος, Ρουμελιώτης, Δ. Τσουκαλάς, Κότσιφας, Παπαδόπουλος, Μαρίνοφ (46΄ Σπ. Μαργαρώνης), Ραυτόπουλος, Κορκός (46΄ Τσιράκης).

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (72΄ Φωτόπουλος), Μπλετσάκης, Πυρρής, Κατσίνας, Τσιρίκος, Κουλούρης (46΄ Μηλαδόπουλος), Παναγόπουλος, Βασιλόπουλος, Πολίτης (46΄ Καλογερόπουλος), Παπαδάτος (72΄ Σαπουντζάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος