FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Δόξα Ν.Μ. 3-1: Δεν χάνει τα πλέι-οφ ο Ηλειακός-Παραίτηση Χρηστίδη στη Δόξα

Ημερομηνία: 21-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε 3-1 την Δόξα Ν.Μανωλάδας, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και πολύ δύσκολα θα χάσει μια θέση στην πρώτη δυάδα του 2ου Ομίλου, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οφ (παρέμεινε στο +4 από τον τρίτο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό Σαβαλίων). Η Δόξα ξέμεινε από στόχους, ούσα άτυχη σε πολλά ματς, ενώ και χθες θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 18΄ σε ένα σουτ έξω από την περιοχή του Παντελή που απέκρουσε ο Κολίτζας και στο επόμενο λεπτό ο Π.Σ. Φωτόπουλος έχασε και αυτός ευκαιρία να σκοράρει.

Τρία λεπτά μετά ο Ηλειακός του Μιχάλη Παπουτσή αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια και άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κουλούρη από πάσα του Καμαρινού. Και στο 32΄ ο Τσουκαλάς έκανε το 2-0 ύστερα από σέντρα του Χριστοφοράτου, βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο. Στο β΄ μέρος, στο 70΄ οι «αετοί» μείωσαν με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Παναγόπουλου, αλλά στο 74΄ ο Σίμα αξιοποίησε κάθετη μπαλιά του Τσουκαλά και έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Αχαιός προπονητής Πέτρος Χρηστίδης δεν συνεχίζει στη Δόξα, μια απόφαση που κοινοποίησε στους ανθρώπους της ομάδας πριν από το χθεσινό παιχνίδι στο Βαρθολομιό.


Ηλειακός Β.: Κολίτζας, Γιούλης, Χριστοφοράτος, Καμαρινός, Γκίνης, Κυριαζής, Μονόλιθος (85΄ Χατζηγιάννης), Μπουρούκης, Κουλούρης (60΄ Σίμα), Τσουκαλάς, Ράλλης (75΄ Βούτος).

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Κολίτσι (50΄ Δημητρόπουλος), Μπλετσάκης, Πυρρής, Σδρόλιας, Πολίτης, Σαρανταυγάς, Παπαδάτος, Παντελής (75΄ Λιακόπουλος), Παναγόπουλος, Π.Σ. Φωτόπουλος (50΄ Βασιλόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος