FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός-Ολυμπιακός Ζ. 2-2: «Γεμάτο» παιχνίδι στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 14-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε ένα άκρως  θεαματικό α΄ ημίχρονο στα Λεχαινά, Ηλειακός και Ολυμπιακός Ζαχάρως μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς. Στο 20΄ ο Γιάννης Κράγκαρης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκίνη, άνοιξε το σκορ και στο 25΄ ο Στροφύλλας ισοφάρισε με κοντινό σουτ. Στο 33΄ από σέντρα του Κασσιανού και στρώσιμο με το κεφάλι του  Κράγκαρη, ο Κουρλός από κοντά έκανε το 2 – 1, αλλά στο 45΄ ο Παπαγεωργίου ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Έλιοτ από τον τερματοφύλακα Σερέτη, με τον Ηλειακό να φωνάζει για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο β΄ μέρος, ήταν λίγες οι καλές φάσεις αλλά αυτές υπέρ του Ηλειακού. Στο 70΄, ο Γκίνης εκτέλεσε φάουλ από μακριά, παρενεβλήθη ο Μπουρούκης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, όμως ο βοηθός διαιτητή, Καραλής, σήκωσε οφσάιντ, με τους Λεχαινίτες να διαμαρτύρονται πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο 80΄η σέντρα- σουτ του Κασσιανού κατέληξε στο οριζόντιο αλλά και στο κάθετο δοκάρι του Τσάμπρα.

 

Ηλειακός Λ.: Σερέτης, Στριγάς , Β. Κόστα, Σαραντούλιας, Μουσερής,  Λ. Κόστα , Γ. Κράγκαρης (46΄Παναγιωτόπουλος – 88΄Χριστοφοράτος), Γκίνης, Κασσιανός, Μπουρούκης, Κουρλός.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Κύτταρης , Αλεξανδρόπουλος , Οικονομίδης, Στροφύλλας, Τζέιμς, Μπιμπής , Παπαγεωργίου, Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος