FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών: Το νέο Δ.Σ.-Συνεχίζει στον πάγκο ο Τσάμης

Ημερομηνία: 30-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά και την τρίτη γενική συνέλευση του Ηλειακού Λεχαινών προέκυψε το Δ.Σ., για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Αλεξανδρόπουλος Ανδρέας

Αντιπρόεδρος: Ιακωβάκης Άρης

Γραμματέας: Μπακάλης Νίκος

Γεν. Αρχηγός: Φραντζής Σπύρος

Μέλη: Κράγκαρης Χαράλαμπος, Καρδιανός Σπύρος, Παναγόπουλος Αλέξης, Αναστασοπούλου Αγαθή, Μεϊντάνης Παναγιώτης, Καραμπέλης Νίκος, Ζαπάντης Φραγκίσκος, Μπαλαούρας Παναγιώτης, Θεοφιλόπουλος Ιωάννης.

Όπως ανακοίνωσε ο Ηλειακός, το νέο Δ.Σ. είναι ανοιχτό σε προσθήκες νέων μελών, ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει, ακόμα και με ελάχιστη παρουσία, αφού η συμμετοχή και η οποιαδήποτε βοήθεια κρίνεται απαραίτητη και είναι ευπρόσδεκτη για την σωστή λειτουργία και οργάνωση της ομάδας.

Επίσης ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή, Νίκο Τσάμη, για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Το νέο Δ.Σ. εύχεται στον προπονητή, στους παίκτες και στους φιλάθλους, πρωτίστως υγεία και καλή δύναμη σε όλους.

Τέλος, ο Ηλειακός εύχεται σε όλες τις ομάδες της Ηλείας καλή ποδοσφαιρική σεζόν, καλή δύναμη ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες και υγεία σε όλο το φίλαθλο κοινό του νομού.

*Η παραδοσιακή εκδήλωση της ομάδας την παραμονή του Αγ. Παντελεήμονος, θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, σε ιδιωτικό χώρο στα Λεχαινά και με λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Ο σύλλογος ευελπιστεί και προσδοκά την στήριξη της εκδήλωσης και κατά συνέπεια της ομάδας από όλους τους δημότες της περιοχής, τους φιλάθλους, τον εμπορικό κόσμο και όσους θέλουν να συμβάλλουν στην υγιή και σωστή οργάνωση του αθλητικού πλαισίου των παιδιών τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος