FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών-ΠΑΟ Βάρδας 0-2: Πέρασε από Λεχαινά, θέλει το τρόπαιο!

Ημερομηνία: 20-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας, υπό τις οδηγίες των Χρήστου Κουτσούμπα,  Μίροσλαβ Πέκεζ καθώς ο Μίκι Τσίρκοβιτς βρίσκεται στη Σερβία,  δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ηλειακού στα Λεχαινά, κερδίζοντας 0-2 και παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ηλείας. Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας, οι οποίοι αγωνίστηκαν με κόκκινη στολή,  πέτυχαν δυο γκολ σε διάστημα 13 λεπτών στο πρώτο μισάωρο, καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και θέλουν να πάνε τελικό φέτος και να πάρουν το τρόπαιο. Στο 18΄ ο Περικλής Πολίτης σέντραρε από δεξιά και ο Ανδρέας Γούρμος με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 30΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Π. Πολίτη, Μικελάτου, Γούρμου, ο τελευταίος έβγαλε ασίστ στον Μπούνα που σημείωσε το 0-2.

Στην επανάληψη, ο Ηλειακός ανέβασε την  απόδοσή του και θα μπορούσε να είχε σκοράρει με τον Κουρλό, είτε στο 60΄, όταν από σέντρα του Γιάννη Κράγκαρη, σούταρε άουτ από το δεύτερο δοκάρι είτε στο 70΄ , με σουτ έξω από την περιοχή που απέκρουσε δύσκολα ο Δημόπουλος. Ο ΠΑΟΒ στο β΄ μέρος είχε μια φάση με τον Μικελάτο κι ένα ακυρωθέν γκολ του Π. Πολίτη ως οφσάιντ.

 

Ηλειακός Λ.: Σερέτης, Μουσερής, Λεντιόν (46΄ Κουρλός), Σαραντούλιας, Στριγάς (75΄ Κονταλής), Χριστοφοράτος, Γκίνης, Κωστόπουλος, Κασσιανός (46΄ Μπουρούκης), Παναγιωτόπουλος (85΄ Αλεξανδρόπουλος), Κράγκαρης.

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Λιόσης, Ραμαντάνης (46΄ Σώκαλης), Δ. Νικολόπουλος (75΄  Βραχνής), Πέκεζ, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας (70΄ Βρεττάκης), Γούρμος (46΄ Θ. Νικολόπουλος), Μικελάτος, Μπούνας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος