FOLLOW US: facebook twitter

Ικανοποιητικός ο ρυθμός εμβολιασμών στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 08-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
Πάνω από 280 πολίτες εμβολιάζονται με Pfizer καθημερινά στο Νοσοκομείο
-«Εμβόλιο- εμβόλιο η Αμαλιάδα χτίζει τοίχος ανοσίας» δήλωσε ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος που είναι υπεύθυνος για την εμβολιαστική γραμμή της Pfizer

Περισσότεροι από 21.000 εμβολιασμοί με Pfizer έχουν διενεργηθεί στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και μάλιστα οι μισοί, αφορούν ολοκληρωμένο εμβολιασμό και με τις δυο δόσεις, σε μια προσπάθεια να χτιστεί τοίχος ανοσίας στον πληθυσμό κατά του κορονοϊού.

Οι εμβολιασμοί, από το Νοσοκομείο της πόλης, συνεχίζονται απρόσκοπτα και σε ικανοποιητικό βαθμό, τουλάχιστον στην εμβολιαστική γραμμή της Pfizer όπου καθημερινά προσέρχονται κανονικά στα προγραμματισμένα ραντεβού τους, 280 πολίτες, είτε για την πρώτη δόση του εμβολίου είτε για τη δεύτερη και τελευταία. Ο ιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, που είναι υπεύθυνος για την εμβολιαστική γραμμή της Pfizer μιλώντας στην «Πρωινή» επισήμανε ότι δεν παρατηρείται μείωση των ραντεβού ή μη προσέλευση των συνανθρώπων μας στο εμβολιαστικό κέντρο, υποστηρίζοντας πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά και χωρίς προβλήματα. «Καθημερινά προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο τουλάχιστον 280 συμπολίτες μας για το εμβόλιο της Pfizer. Ένα τοίχος ανοσίας χτίζεται εμβόλιο- εμβόλιο κάθε μέρα και μάλιστα, αρκετοί νέοι, αγόρια και κορίτσια, πάνω από 18 ετών, κόντρα στα λεγόμενα των δήθεν «ειδικών» σπεύδουν να εμβολιαστούν».

Ο κ. Δημητρόπουλος ξεκαθάρισε πως μόνο με τον εμβολιασμό θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από τον κορονοϊό, τονίζοντας ότι «τούτο το καλοκαίρι, η θάλασσα και η διασκέδαση, μας θέλουν κοντά τους με ασφάλεια και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τον εμβολιασμό. Το αύριο μας θέλει πιο ισχυρούς. Μα ακόμα πιο δυνατούς και υγιείς μας θέλει το ίδιο μας το σπίτι, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, οι δικοί μας άνθρωποι, για να περάσουμε όλοι μαζί όμορφες αγαπημένες στιγμές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος