Συγκεντρώθηκαν πολύτιμες μονάδες αίματος που θα καλύψουν πολλές ανάγκες

Με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 18 Μαΐου 2025 από τις 9.00 το πρωί ως τις 1 το μεσημέρι,  η 41 Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας αίματος Ο * ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ* . του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν Ηλείας.

Παλαιοί και νέοι αιμοδότες πρόσφεραν πολύτιμες μονάδες αίματος αφού πέρασαν τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο που διενεργούσε η Δ/ντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας κ. Κων/να Πανέτα και η αιμοληψία έγινε με την συμβολή των νοσηλευτριών της Μονάδας. Από την αιμοδοσία συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός μονάδων αίματος που θα βοηθήσουν συνανθρώπους μας και θα δώσουν ζωή, αναπληρώνοντας το δυναμικό της Τράπεζας Αίματος. Παρόντες στην αιμοδοσία ήταν ο Διαχειριστής της Τράπεζας Αίματος του σχολείου κ. Γιάννης Μαστρογιανόπουλος καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού κ. Μάγδα Μάστορα, ενώ αίμα προσέφεραν αρκετοί γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Το Δ. Σ. της Τράπεζας Αίματος, η Δ/νση του Σχολείου, οι εκπαιδευτικοί , οι μαθητές και το Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζουν ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους τους Αιμοδότες που προσήλθαν να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό, το ΑΙΜΑ τους και να χαρίσουν ΖΩΗ στους συνανθρώπους μας. «Ευχόμαστε – ανέφεραν – την ευγενική προσφορά τους να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας και να στηρίξουν την εθελοντική Αιμοδοσία γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα».