FOLLOW US: facebook twitter

Ικανοποιημένος ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Δημητρέλλος με την διεξαγωγή των Πανελλαδικών στην Ηλεία

Ημερομηνία: 18-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

dimitrellos-vasilis

Συνιστά «σοφή» συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Την ικανοποίηση του για την άριστη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων εξέφρασε ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλης Δημητρέλλος, συγχαίροντας ταυτόχρονα όλους τους υποψηφίους για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις και βεβαίως στους επιτυχόντες και αριστούχους. Συνέστησε ωστόσο σε όλα τα παιδιά μεγάλη προσοχή στην συμπλήρωση των μηχανογραφικών και δήλωσε τα εξής:

«Με αφορμή τη σημερινή έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ όσους μαθητές της Ηλείας συμμετείχαν, τόσο για την τάξη με την οποία προσήλθαν στη διαδικασία και τη συνεργασία τους με τους εκπαιδευτικούς, όσο και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και τις τελικές τους επιδόσεις.

Υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται με τις σημερινές βαθμολογίες και κάποιοι που ίσως προβληματίστηκαν ή απογοητεύτηκαν με τα αποτελέσματα. Ο δρόμος μόλις αρχίζει για όλους σας, όμως, και καμία μικρο-αποτυχία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως καταστροφή. Σε ότι αφορά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ολοκληρώνονται με την υποβολή του Μηχανογραφικού και την έκδοση των αποτελεσμάτων που αφορούν την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα και προσωπικά να σας επιστήσω την προσοχή και να σας παρακαλέσω να αφιερώσετε δημιουργικό χρόνο, προκειμένου η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού σας να γίνει με προσοχή, σύνεση και με συνεκτίμηση των επιθυμιών και προτεραιοτήτων σας, σε σχέση με το πώς και που θα θέλατε να συνεχίσετε τη ζωή και την εκπαίδευσή σας, σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής σας.

Με δεδομένο το νέο σύστημα εξετάσεων, είναι σαφές πως δεν έχουμε πρότερη γνώση που να αφορά τα επίπεδα των βάσεων και τη μετάφραση των επιδόσεων των μαθητών σε επίτευξη συγκεκριμένων στόχων που αφορούν σχολές και Πανεπιστήμια.

Γι’ αυτό και το μόνο που από καρδιάς θα ήθελα να ευχηθώ προσωπικά σε όλους είναι «σοφή συμπλήρωση Μηχανογραφικού, καλά αποτελέσματα σε σχέση με τις σχολές και καλή πρόοδο και σταδιοδρομία σε όποιον δρόμο κι αν επιλέξει ο καθένας σας να ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής σας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος