FOLLOW US: facebook twitter

Ίφιτος Πύργου: Δυνάμωσε με Κουκούμη

Ημερομηνία: 07-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ίφιτος Πύργου ανακοίνωσε την συμφωνία με τον πολύπειρο δυναμικό φόργουορντ Σπύρο Κουκούμη για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κουκούμης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής Παμπαίδων και Παίδων του Προφήτη Ηλία Πειραιά και στέφθηκε πρωταθλητής στην ΕΣΚΑ με το εφηβικό τμήμα του Γ.Σ. Περιστεριού, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Με το Σπόρτιγκ αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία τις σεζόν 2000-2001 και 2001-2002 και τη σεζόν 2002-2003 στη Β´ Εθνική. Με την ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας είχε συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ακολούθησαν ο Άρης Πετρούπολης και ο Αθηναϊκός στην Α΄ ΕΣΚΑ, ενώ με την Ίριδα Πετρούπολης κατέκτησε 3 σερί πρωταθλήματα σε Δ΄, Γ΄ και Β΄ ΕΣΚΑ.

Με τα χρώματα της Γ.Ε. Ίφιτος Πύργου έχει αγωνιστεί ξανά το 2010-2012 σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑΗ. Με τον Α.Ο.Ν. Παλατιανής συμμετείχε ξανά στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Πανωλενειακό Καράτουλα στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ο Ίφιτος ευχαριστεί την διοίκηση του Πανωλενειακού για την παραχώρησή του και εύχεται στο Λορέντζο καλή αθλητική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος