FOLLOW US: facebook twitter

ΙΔΟΡΟ και HOG συνοδοιπόροι ξανά σε «Ολύμπια μονοπάτια “

Ημερομηνία: 22-02-2023 | Συντάκτης:

Με ιστορικές μοτοσυκλέτες και βέσπες στην Ολυμπία και τις ομορφιές της Ηλείας

Ο Σύλλογος Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες «ΙΔΟΡΟ»  με ιστορικές Harley Davidson και βέσπες  και οι μοτοσυκλετιστές HOG Athena Chapter  καθώς λατρεύουν την ιστορία, τον ολυμπισμό, τους δρόμους και τις εκδρομές, διοργανώνουν μηχανοκίνητη διήμερη περιήγηση στις ομορφιές της Ηλείας το επόμενο Σαββατοκύριακο, Γι’  αυτό, οργανώνουν από κοινού, διήμερη εκδρομή στη γενέτειρα του ολυμπισμού, στην Αρχαία Ολυμπία, ακολουθώντας την περσινή, πετυχημένη συνταγή!

Ο Σύλλογος Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες «ΙΔΟΡΟ», ο οποίος ιδρύθηκε πριν 1,5 χρόνο με πρωτοβουλία της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη και παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του Άλματος εις Τριπλούν, Όλγας Βασδέκη. Αθλητές των Ολυμπιονικών Αγωνίσματων επιλέγουν τη μηχανή της αρεσκείας τους για τη μηχανοκίνητη βόλτα τους με στάσεις σε εμβληματικά σημεία της χώρας. Πέρυσι είχαν επισκεφθεί ξανά σε μια ανάλογη περιήγηση την Ηλεία.

Τα μέλη των δυο συλλόγων θα ξεκινήσουν το Σάββατο, 4 Μαρτίου, , από τον ΣΕΑ Μεγάρων και  θα οδηγήσουν στους δρόμους που άνοιξαν πέρσι μαζί, σε μια εκδρομή με έντονο αρχαιολογικό, αθλητικό και οδηγικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, το Σάββατο πρώτος τους σταθμός θα είναι η Ζαχάρω όπου θα τους επισκεφθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας για  την παρουσίαση του προγράμματος οδικής ασφάλειας στους παρευρισκόμενους στην πλατεία. Στην συνέχεια φεύγουν για Κακόβατο και φαγητό και στον δρόμο προς Ολυμπία κάνουν στάση στον Καιάφα για να θαυμάσουν τη λιμνη και την περιοχή και τελικός προορισμός του είναι η Αρχαία Ολυμπία.  Την Κυριακή 5 Μαρτίου θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο και θα περιηγηθούν στην πόλη της Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος