FOLLOW US: facebook twitter

Ιδιωτική Ασφάλιση: Οι αριθμοί μιλάνε και λένε την αλήθεια !!!

Ημερομηνία: 11-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
Της Άρτεμις Παναγιωτοπούλου

Σχεδόν 3 δισ. ευρώ την ημέρα πλήρωσαν οι ασφαλιστικές στην Ευρώπη σε αποζημιώσεις το 2018!

Αποζημιώσεις και παροχές ύψους 1,069 τρισ. ευρώ κατέβαλαν οι Ευρωπαίοι Ασφαλιστές στους ασφαλισμένους το 2018, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για την ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά που δημοσίευσε η Insurance Europe.

Το συγκεκριμένο ποσό ισοδυναμεί με 2,9 δισ. ευρώ ημερησίως !!! και είναι αυξημένο κατά 3,1% σε σχέση με το 2017.

Ειδικότερα, το 2018, οι ασφαλιστικές κλάδου Ζωής κατέβαλαν 705 δισ. ευρώ (αύξηση κατά 2,6%). Στον κλάδο  Περιουσίας και Ατυχημάτων πληρώθηκαν αποζημιώσεις ύψους 253 δισ. ευρώ (αύξηση κατά 5,6%) και στον κλάδο Υγείας πληρώθηκαν αποζημιώσεις ύψους 111 δισ. ευρώ (αύξηση κατά 4%).

Τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα ανήλθαν σε 1,311 τρισ. ευρώ το 2018.   Από αυτά, τα 764 δισ. ευρώ αφορούσαν ασφάλιστρα κλάδου ζωής, τα 407 δισ. ευρώ αφορούσαν ασφάλιστρα κλάδου περιουσίας και ατυχημάτων και τα 140 δισ. ευρώ αφορούσαν ασφάλιστρα κλάδου υγείας.                                                                                                                                                                                    Τα συνολικά ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 6,2% σε σχέση με το 2017. Επιμέρους, τα ασφάλιστρα κλάδου ζωής αυξήθηκαν κατά 6,7%, τα ασφάλιστρα κλάδου περιουσίας και ατυχημάτων κατά 5,7% και τα ασφάλιστρα κλάδου υγείας κατά 4,8%.

Επιπλέον, το 2018, ο μέσος όρος του κατά κεφαλήν ποσού που δαπανήθηκε για την ασφάλιση στην Ευρώπη ανήλθε σε 2.170 ευρώ, αυξημένο σε σχέση με το 2017 όπου το συγκεκριμένο άγγιξε τα 2.049 ευρώ. Ειδικότερα, τα 1.264 ευρώ αφορούσαν τον κλάδο Ζωής, τα 673 ευρώ τον κλάδο Περιουσίας και Ατυχημάτων και τα 232 ευρώ τον κλάδο Υγείας._

—————————————————

Υ.Γ

Τα νούμερα μιλούν μόνα τους ! 

Για την χρησιμότητα της Ιδιωτικής μας πλέον ασφάλισης, την τάση και αναγκαιότητα  προσωπικής κάλυψης ,  την σοβαρότητα & ανταποδοτικότητα των εταιριών.

Εάν προσέξουμε τα νούμερα, θα διαπιστώσουμε πως αύξηση αποζημιώσεων έχουμε σε όλους τους κινδύνους  Ζωής και Περιουσίας.

Η  Προστασία της Ζωής μας, της Οικογένειάς μας και της Σύνταξής μας, αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι των ασφαλίσεων. Άρα θα πρέπει να το φροντίσουμε όλοι.

Γιατί ;;;

Τα έχουμε ξαναπεί …….

 

Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την Σύνταξή σας ;

Από  την Ασφαλιστική εταιρία που διαθέτει το μοναδικό πλέον πρόγραμμα της αγοράς, το οποίο δίνει Εγγυημένο επιτόκιο Αποταμίευσης και  Σύνταξης , που σημαίνει : Εγγυημένο Κεφάλαιο Απόδοσης στην προκαθορισμένη λήξη του συμβολαίου , έλαβα σήμερα την ακόλουθη Εγκύκλιο.

“Διανύουμε μια περίοδο ιδιαίτερα χαμηλών επιτοκίων, η οποία προφανώς επηρεάζει τις επενδυτικές αποδόσεις των ασφαλιστικών προγραμμάτων και ιδιαίτερα αυτών που συνδέονται με την Αποταμίευση και την δημιουργία Εγγυημένου κεφαλαίου.

Με βάση λοιπόν τα σημερινά επενδυτικά δεδομένα, καθίσταται απαραίτητη η διαφοροποίηση της στρατηγικής μας , σε ότι αφορά στα αποταμιευτικά προγράμματα, περιοδικού αλλά και εφάπαξ ασφαλίστρου.

Τα υπάρχοντα προγράμματα θα συνεχίσουν να προωθούνται με την σημερινή τους μορφή, έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2019”

Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα που απομένει και να συζητήσουμε για την αγορά ενός τέτοιου προγράμματος, το οποίο θα βοηθήσει στην συγκέντρωση ποσού Αποταμίευσης για τις Σπουδές των παιδιών μας ή για την ενίσχυση της …λιγοστής Σύνταξής μας !

Είμαι στη διάθεσή σας και θα ήθελα με ένα απαντητικό e-mail ή με ένα τηλεφώνημα, να γνωρίζω το ενδιαφέρον σας ή του/της συζύγου σας, ώστε να προγραμματιστούν οι συναντήσεις μας.

Με εκτίμηση

ΆΡΤΕΜΙΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ασφαλιστικός Πράκτορας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος