FOLLOW US: facebook twitter

Ηχηρό μήνυμα κατά της ακρίβειας αναμένεται να στείλει σήμερα από την Ηλεία ο Αλέξης Τσίπρας

Ημερομηνία: 03-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική

Από τον πολύπαθο νομό μας ξεκινά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ την προεκλογική καμπάνια του κόμματος αποσκοπώντας σε πλατιά συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της 15ηςΜαίου

  • Συνάντηση με επαγγελματίες και πολίτες στην αγορά του Πύργου και αγρότες- κτηνοτρόφους του νομού στα Σαβάλια

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Την Ηλεία επισκέπτεται σήμερα Τρίτη 3 Μαϊου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 15ηςΜαίου για την ανάδειξη Προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στους Ηλείους στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες. Με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι, τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στις εκλογές του κόμματος, συσπειρώνοντας τη βάση του αυξάνοντας τον αριθμό των μελών, με «αιχμή» την ακρίβεια που έχει τσακίσει τα ελληνικά νοικοκυριά.

Στον νομό μας θα βρεθεί για τέταρτη φορά σε διάστημα τριών χρόνων, επιλέγοντας μάλιστα την Ηλεία ως αφετηρία της προεκλογικής του εκστρατείας, καθώς έχουν προηγηθεί μια επίσκεψή του μετά τις εκλογές του 2019, μια ακόμα στις 24 Μαϊου του 2021 και η τελευταία ήταν αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού, όπου βρέθηκε σε πολλές από τις πληγείσες περιοχές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους πολίτες της πολύπαθης Ηλείας και να ακούσει τα προβλήματα τους, αλλά και να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα θα στείλει προς κάθε κατεύθυνση τα μήνυμα της ενότητας, της ανανέωσης της παράταξης καθώς και της ανάγκης για την ενδυνάμωσή της, προκειμένου να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ανατροπή της ΝΔ στις εκλογές. Ήδη από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ εστάλη το πρώτο ηχηρό μήνυμα το οποίο επιθυμεί διακαώς να μεταφερθεί στη βάση για να δημιουργήσει ένα πλατύ λαϊκό έρεισμα.


Το πρόγραμμα Τσίπρα στην Ηλεία

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία, επικεντρώνεται σε δύο βασικά τομείς. Το ένα είναι η αγορά και οι επαγγελματίες και το άλλο ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος του νομού, δύο παραγωγικές τάξεις που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την ακρίβεια. Ήδη τα μέλη της ΝΕ Ηλείας και των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προετοιμάσει το εδαφος για την κάθοδο του Α. Τσίπρα, ώστε να υπάρξει η μέγιστη συμμετοχή κα αποδοχή κατά την διάρκεια της εδώ περιοδείας του. Μετά την αγορά και την συνάντησή του με επαγγελματίες της πόλης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί το δήμαρχο Πύργου στις 12 το μεσημέρι και στην συνέχεια θα παρευρεθεί στις 1 το μεσημέρι σε ανοιχτή συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους στα Σαβάλια, Σύμφωνα με στελέχη της παράταξης, τα Σαβάλια δεν έχουν επιλεγεί τυχαία, αφού αποτελούν την καρδιά του Ηλειακού κάμπου, όπου θα συγκεντρωθούν αγρότες από όλη την περιοχή, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο, όπως η αύξηση του καλλιεργητικού κόστους, το μείζον θέμα με τους ΤΟΕΒ –ο ΤΟΕΒ Σαβαλίων έχει και το σοβαρότερο πρόβλημα με την ΔΕΗ όπου βρίσκεται ακόμα με κομμένο ρεύμα εν μέσω της καλλιεργητικής σεζόν-. Στο ενδιάμεσο της περιοδείας του ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος