FOLLOW US: facebook twitter

Ιάλυσος-ΠΑΟ Βάρδας 4-0: Στοίχισε η αποβολή Μικελάτου

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί των επτά αγωνιστικών χωρίς ήττα. Έχασε 4-0 στη Ρόδο από τον πρωτοπόρο Ιάλυσο, σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, αλλά παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το σκορ είναι βαρύ και οφείλεται στην αποβολή του Μικελάτου στο 32΄.

Ο Ιάλυσος μπήκε δυνατά και πίεσε για το γκολ. Στο 4′ ο Δωματάς έψαξε τον Δελαπόρτα με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Δημόπουλος στην έξοδό του γλίστρησε, με τον παίκτη του Ιάλυσου να πλασάρει από πλάγια θέση και σε κενή εστία, άουτ. Στο 8΄ νέα ευκαιρία για τον Ιάλυσο όταν ο Παπαδόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε τον Δημόπουλο, πήγε αρκετά πλάγια, γυρίζοντας για τον αμαρκάριστο Περογαμβράκη που έπιασε… αέρα. Στο 18′ από φάουλ του Δελαπόρτα, ο Περογαμβρακης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Δημόπουλος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια και στο 22′ ο Χειμωνέττος γύρισε στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Παπαδόπουλο, που σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Η ηλειακή ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες στο 32΄ λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μικελάτου, επειδή χτύπησε τον Τσούπρο εκτός φάσης και στο 40΄ έγινε το 1-0 με τον Περογαμβράκη, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δωματά. Στο 42΄ ο Μπούνας ζήτησε έντονα πέναλτι σε ανατροπή από τον Τσούπρο, που θα του επέφερε και την κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής έδειξε κόρνερ στην προβολή του ψηλόσωμου αμυντικού του Ιάλυσου!

Με την έναρξη του β΄ μέρους, στο 48΄ έγινε το 2-0 από τον Αμαλιαδίτη Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Ο Πετράκος με ωραία διαγώνια μπαλιά βρήκε τον προωθημένο Παναγιωτόπουλο στα δεξιά της μεγάλης περιοχής και ο 26χρονος αμυντικός με δυνατό σουτ νίκησε τον Δημόπουλο. Στο 54′ από γύρισμα του Χειμωνέττου, ο Ρεκλείτης από τα όρια της μεγάλη περιοχής σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 59′ ο Χειμωνέττος σέντραρε συρτά από πλάγια και ο Περογαμβράκης πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 80′ έγινε το 3-0 όταν ο Δελαπόρτας πέρασε κάθετη μπαλιά στον Βελλίνη κι αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Δημόπουλου. Και τρία λεπτά μετά ο Βελλίνης σημείωσε το 4-0 με ατομική προσπάθεια και σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει και στο κάθετο δοκάρι.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Κ. Χειμωνέττος (83′ Μπάρδος), Παναγιωτόπουλος, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης (77′ Στεφανίδης), Πετράκος (65′ Ομπίνα), Δωματάς (68′ Βελλίνης), Δελαπόρτας, Παπαδόπουλος.

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Π. Πολίτης, Ντάζος (46′ Γούρμος), Λιόσης, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (81′ Ξύδης), Μπούνας (87′ Βρεττάκης), Γ. Πολίτης, Θ. Νικολόπουλος (85′ Θεοφιλόπουλος), Μικελάτος, Ζέλιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος