FOLLOW US: facebook twitter

Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στο #RouteLab

Ημερομηνία: 02-11-2022 | Συντάκτης:

Ξεκινά σήμερα το συνέδριο στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού ξεκινά σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου το διήμερο φιλόδοξο συνέδριο #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή (2 και 3 Νοεμβρίου), που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελ/νήσου και Δυτ. Ελλάδος, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και τον τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ TV.

Τουρισμός κρουαζιέρας, εναλλακτικές προτάσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας ενσωματώνονται στο συνέδριο με στόχο να καθιερωθεί ο Πύργος και η ευρύτερη περιοχή ως τόπος τουριστικής βιωματικής εμπειρίας για τον επισκέπτη.

Η Υφυπουργός θα καταθέσει στην ομιλία της τη γνώση που έχει αποκτήσει μέσα από τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες, αλλά κυρίως μέσα από το ρόλο της στο Υπουργείο Τουρισμού και θα θέσει τις ρεαλιστικές προοπτικές ανάπτυξης του Τουρισμού Εμπειρίας και την υπεραξία του βιωματικού ταξιδιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος