FOLLOW US: facebook twitter

Η «βόλτα με το κατοικίδιο» γίνεται viral στα social media!

Ημερομηνία: 24-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 3, Νέα
Ο Έλληνας παρά την κρισιμότητα των στιγμών προσπαθεί να διαχειριστεί με χιούμορ την απαγόρευση της κυκλοφορίας για να την «παλέψει»

Μπορεί η χώρα μας όπως και όλος ο κόσμος να βιώνει τραγικές στιγμές και πρωτοφανείς καταστάσεις λόγω της επέλασης του κορονοϊου και ο καθένας από μας να κάνει την προσωπική του προσπάθεια να  διαχειριστεί αυτό το γεγονός χωρίς να απωλέσει το ηθικό του και την αισιοδοξία του, ωστόσο αν δεν υπήρχε το γέλιο και το χιούμορ μάλλον δεν θα την «παλεύαμε» για πολύ! Και ο Έλληνας διακρίνεται για το χιούμορ του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την κατάσταση.

Το γέλιο  δίνει λοιπόν κουράγιο τις δύσκολες τούτες ώρες του εγκλεισμού  που δίνουμε τη μεγάλη ΄μάχη’  και όπως ήταν αναμενόμενο μετά την απόφαση της κυβέρνησης για το lockdown σε όλη τη χώρα, η απαγόρευση της κυκλοφορία, όπως αρχικά και η καραντίνα, στάθηκε αφορμή για να πλημμυρίσουν τα social media με δεκάδες χιουμοριστικές εικόνες και ξεκαρδιστικά βιντεάκια!

Ειδικά σε ότι αφορά το μέτρο για την άδεια κυκλοφορίας «βόλτα με ο κατοικίδιό σας», γίνεται κανονικό «πάρτι’ και τα σκυλάκια μας έχουν την τιμητική τους γιατί επι της ουσίας αποτελούν το «διαβατήριο» εξόδου των έγκλειστων  για μια σύντομη βόλτα. . Αντιμετωπίζουμε το μέτρο με ψυχραιμία και χιούμορ, έχοντας όμως πλήρη συναίσθηση της κατάστασης αλλά και με απόλυτο σεβασμό στα κατοικίδια μας

Μολονότι πάντως πρόκειται για ένα μέτρο πρωτοφανές στη χώρα μας  τις τελευταίες δεκαετίες, οι Ελληνες δεν έχασαν τη διάθεσή τους και αντιμετώπισαν τον περιορισμό στις μετακινήσεις με αρκετή δόση χιούμορ. Σας παραθέτουμε ορισμένες από τις πλέον χαρακτηριστικές εικόνες  που κατέκλυσαν το Facebook, το Instagram και το Twitter, όπου το γέλιο μπορεί να μας δώσει κουράγιο παρά την κρισιμότητα των στιγμών και να ανεβάσει λίγο την ψυχολογία μας…

Βεβαίως τα σκυλάκια μας πανηγυρίζουν γιατί ξαφνικά βρέθηκαν σο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολων – φίλων τους και μη- και εξασφάλισαν την απαραίτητη καθημερινή τους βόλτα, αν και όπως θα δούμε στις χιουμοριστικές εικόνες που ακολουθούν, δεν είναι τα μοναδικά… κατοικίδια που διεκδικούν την έξοδό τους από το σπίτι!

Μένουμε λοιπόν σπίτι, βγαίνουμε μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να περιορίσει το γέλιο! Γελάτε, είναι μεταδοτικό και ελπιδοφόρο κι ας μας συγχωρήσουν τα αγαπημένα μας κατοικίδια γιατί σίγουρα στόχος  δεν  είναι να κάνουμε πλάκα εις βάρος τους! Προσπαθούμε όλοι να δούμε τη ζωή αλλιώς, με λίγο χιούμορ!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος