FOLLOW US: facebook twitter

Η Υγεία στην Ηλεία: «Υπάρχει Νοσοκομείο στην Αμαλιάδα;»

Ημερομηνία: 08-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Υγεία
Του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου, πρ. Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας

Το ερώτημα – επισήμανση ετέθη από τον Πρόεδρο των εργαζόμενων στον Υπουργό που ήρθε αυτοπροσώπως στο Νοσοκομείο του Πύργου να λύσει προβλήματα που δεν μπορούσε να τα λύσει από μακριά.

Βέβαια κατά δήλωση του όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες τον κρατούσαν ενήμερο για τα πάντα αλλά για να έρθει επί τόπου μάλλον δεν είχε και πολύ εμπιστοσύνη στην ενημέρωση τους.

Άλλο να σου λένε ότι το Νοσοκομείο έχει μόνο έναν Παθολόγο και άλλο να έρθεις εσύ να ψάξεις από μόνος σου μπας και βρεις κάποιον άλλον κρυμμένο και δεν τον έχουν δει οι άλλοι …

Μοίρασε βέβαια τα πατροπαράδοτα ΘΑ βγήκαν και οι εθιμοτυπικές φωτογραφίες και έχει ο θεός όπως έχει τόσα χρόνια τώρα.

Και όλα αυτά για την ναυαρχίδα της Υγείας στην Ηλεία για να θυμηθούμε κάποιους μαιτρ της μέσω facebook επικοινωνίας και της εικονικής πραγματικότητας.

Για την Αμαλιάδα τίποτα.

Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας πολύ καλά έκανε.

Σου λέει το έχουν ξεχάσει αυτοί που ζουν εδώ θα τους το θυμίσω εγώ τώρα από το πουθενά για να μπλέξω????

Από την στιγμή που στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, σε εφημερία Νομού χειρουργικού και ορθοπεδικού Τομέα, διεκπεραιώνουν με επιτυχία δύσκολα περιστατικά «χωρίς καρδιολόγο, παθολόγο, βασικές ιατρικές ειδικότητες, χωρίς ειδικευόμενους, χωρίς βοηθούς ιατρούς» μια χαρά είναι.

Για τον Υπουργό μακάρι και άλλα Νοσοκομεία ανά την Ελλάδα να δούλευαν τόσο καλά με τέτοια λιτότητα προσωπικού και μέσων.

Βέβαια από την στιγμή που βγαίνουν οι εφημερίες με αυτές τις σημαντικές ελλείψεις το ερώτημα τίθεται εκ των πραγμάτων….

Αλλά ο Πρόεδρος των εργαζομένων το απεύθυνε σε λάθος άτομο.

Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε πρώτα εμείς εδώ πριν απευθυνθούμε στον Υπουργό….

Όταν εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την λειτουργία αυτού του Νοσοκομείου προς τι οι συζητήσεις οι εγκλήσεις και οι αντεγκλήσεις??

Καλό είναι λοιπόν το ερώτημα «αν υπάρχει Νοσοκομείο στην Αμαλιάδα» να απευθυνθεί πρώτα και κύρια στους εντοπίους παράγοντες που κατά καιρούς σχίζουν τα ιμάτια τους με βαρύγδουπες δηλώσεις και κατά φαντασία σφοδρούς αγώνες.

Στους Κυβερνητικούς βουλευτές, στους Δημάρχους και Αντιδημάρχους που αν κρίνουμε από την «ησυχία» που επικρατεί τώρα μπορεί να αισθάνονται και δικαιωμένοι.

Να μας πουν συγκεκριμένα όχι τι θα κάνουν, αυτά από τις πολλές φορές που τα έχουμε ακούσει τα έχουμε εμπεδώσει, αλλά τι έχουν κάνει και το βασικότερο να μας πουν αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα που ζούμε…..

Το κρυφτούλι που παίζουμε όλα αυτά τα χρόνια είναι για τα μικρά παιδάκια …

Εμείς απ ότι φαίνεται έχουμε μεγαλώσει …

ΥΓ Η παρουσία της υποδιοικήτριας του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας στις συζητήσεις με τον Υπουργό ίσως να δίνει από μόνη της μια σαφή απάντηση στο διαχρονικό ερώτημα …

Αν δεν υπήρχε Νοσοκομείο στην Αμαλιάδα θα υπήρχε υποδιοικήτρια????


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος