FOLLOW US: facebook twitter

Η Υγεία στην Ηλεία: Όταν δουλευόμαστε και μεταξύ μας

Ημερομηνία: 21-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Υγεία
Του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου

Η κατάσταση είναι αυτή που είναι.

Χρόνια τώρα η εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών από αυτήν την κυβέρνηση όπως και από τις προηγούμενες έχει φέρει τα πράγματα εδώ που είναι τώρα.

Μην λέμε κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.

Ο οικονομικός στραγγαλισμός του συστήματος δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικά αποτελέσματα  και η κατάσταση δυστυχώς μέρα με την μέρα χειροτερεύει.

Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όχι για μας που ζούμε την έσχατη απελπισία αλλά για τους πολιτικούς ταγούς της περιοχής μας που εννοούν να την πουλάνε και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας.

Αφού λοιπόν περάσαμε κάποια χρονάκια περιμένοντας το κύμα των διορισμών λες και δεν ήξεραν αυτοί που τα έλεγαν ότι οι άγρια πετσοκομμένοι προϋπολογισμοί δεν το επέτρεπαν τώρα μπήκαμε στις εθιμοτυπικές επισκέψεις στους αρμοδίους.

Πρέπει λέει να τους ενημερώσουμε γιατί όλως τυχαίως δεν ξέρουν καν το πρόβλημα και αφού δεν το ξέρουν δικαιολογημένα δεν κάνουν τίποτα.

Μάλιστα από βουλευτή του Νομού προτάθηκε εν μέσω πανδημίας να οργανώσει ειδική  τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό για να του πούμε δια ζώσης τα μαντάτα της Παθολογικής του Πύργου που βεβαίως δεν τα ήξερε.

Δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν όλο το πρόβλημα είναι να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και αφού ενημερωθούν θα δώσουν την λύση σε χρόνο dt.

Τελευταία η κοροϊδία ανέβηκε επίπεδο

«Νέος» πολιτευτής της περιοχής που οι image makers είναι επί τω έργω για να αναδείξουν και να μας δείξουν τα πολυποίκιλα προσόντα του μας ενημέρωσε ότι έστειλε γράμμα κατ ευθείαν στον Πρωθυπουργό με τον οποίον βέβαια έχει το θάρρος και τον κάλεσε να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα των Νοσοκομείων της περιοχής μας.

Κίνηση ομολογουμένως φιλόδοξη αλλά και υψηλού ρίσκου ….

Σκέφτηκε ο πολιτευτής μήπως η οριστική λύση πού «ζητά» σημαίνει απλά το οριστικό κλείσιμο κάποιας ή κάποιων δομών Υγείας της περιοχής μας???

Και αυτό δεν είναι διόλου απίθανο στα πλαίσια της περιβόητης οικονομίας κλίμακας που για να γίνει πιο αποδεχτή την λέμε εξορθολογισμό του συστήματος

Πάντως η αλήθεια είναι ότι για κάποιες δομές αυτή η «λύση» δυστυχώς δεν είναι μακριά….

Όπως και να έχει όμως εμείς πρέπει να του αναγνωρίσουμε τις καλές προθέσεις και εδώ θα είμαστε όταν θα γίνουν οι εκλογές ……

Τώρα όσο για το τι θα κάνει ο Πρωθυπουργός «όταν λάβει αυτό γράμμα …..»

Μη το αναφέρομε …..

Όλοι το ξέρουμε εκτός ίσως  από τον αποστολέα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος