FOLLOW US: facebook twitter

Η «Θέλμα» της Μαρίας Diamond παρουσιάζεται το Σάββατο 16/11 στην Πρότυπη Προσχολική Αγωγή Ρήγας 1970

Ημερομηνία: 15-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ένα πανέμορφο ταξίδι της Θέλμα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 6:00, στον πολυχώρο της Πρότυπη Προσχολικής Αγωγής «ΡΗΓΑΣ 1970», με οδηγό την πολυταξιδεμένη συγγραφέα και αρχιτέκτονα Μαρία Diamond! Μετά την παρουσίαση του βιβλίου της στο Μέγαρο  Μουσικής, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να μας ταξιδέψει με την ηρωίδα Θέλμα! Στην παρουσίαση εκτός από τη συγγραφέα θα συμμετέχουν οι δυο εκπαιδευτικοί της ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΗΓΑ  1970 Κουτσούμπα Λουκία και Κατσαϊδώνη Δώρα, η ηθοποιός Τζανετοπούλου Νάνσυ, η μουσικός του σχολείου Πολιτοπούλου Κανέλλα και η μαμά-τραγουδίστρια του σχολείου Σκουλαρίκου Χαρά.

Πρόκειται για ένα βιβλίο αφιερωμένο στις γυναίκες και σε όσους αγαπούν τις γυναίκες!!! Το βιβλίο βασίζεται πάνω στις εμπειρίες ζωής της συγγραφέως, που έχει καταγωγή από τον Πύργο, από ην πλευρά του πατέρα της και γι αυτό πάντα αυτός ο τόπος υπάρχει στην καρδιά της. Η ίδια, αν και σπούδασε, εργάστηκε και παντρεύτηκε στο εξωτερικό ζώντας πολλά χρόνια στην Αγγλία, νοιώθει βαθιά Ελληνίδα.

Το πρώτο της αυτό συγγραφικό εγχείρημα, είναι ένα βιβλίο που περιλαμβάνει εμπειρίες ζωής, ένα πολυδιάστατο κοσμοπολίτικο μυθιστόρημα. Έχει ανατροπές, μηνύματα, στοχασμούς, δράση οπωσδήποτε, περιπέτειες και έρωτες, ένα βιβλίο 780 σελίδων. Όπως λέει η συγγραφέας « Μέσα το βιβλίο έχει μηνύματα δημιουργίας. Γιατί και εγώ είμαι δημιουργός και η “Θέλμα” σε όλη της τη ζωή εκτός από το να δίνει, να προσφέρει και να δίνεται, έχει μηνύματα δημιουργίας».

Η  “Θελμα” είναι γεννημένη το 1929. Είναι μια εποχή μεσοπολέμου. Μετά πεθαίνει η μητέρα της, και γίνεται ηθοποιός που ήταν το όνειρο της. Με το που κάνει κάποια σεμινάρια στην Αγγλία γίνεται αστέρι στη σκηνή. Μέχρι που μπαίνει το δίλημμα αν πρέπει να ακολουθήσει το συναίσθημα της ή να μην αφήσει την καριέρα της και τους συγγενείς της. Και αυτό γιατί ερωτεύεται έναν Άγγλο ευγενή που την αναγκάζει αν παντρευτούν να μείνει στην Αγγλία. ..»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος