FOLLOW US: facebook twitter

«Ο παπουτσής και τα ξωτικά»: Η Θ.Ο Αριστοτέχνες» Καλλικώμου απέδωσε με μοναδικό θεατρικό τρόπο το γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκιμ

Ημερομηνία: 30-12-2019 | Συντάκτης:

Λίγη από την μαγεία των  γιορτινών ημερών καλώντας το Πνεύμα των Χριστουγέννων και τα ξωτικά, σκόρπισαν σε μικρούς και μεγάλους τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Αριστοτέχνες» του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλικώμου, που παρουσίασαν για τρεις ημέρες, Παρασκεύη, Σάββατο και Κυριακή, το υπέροχο παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ο Παπουτσής και τα ξωτικά» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ρούλας Ξαρχάκου. Τους θεατές καλοσώρισε  εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλικώμου, ο κ. Πάνος Καρρά, ο οποίος ευχηθηκε σε όλους το πνεύμα των Χριστουγέννων να φέρει γαλήνη και ειρήνη στις ψυχές όλων.

Και οι τρεις παραστάσεις δόθηκαν στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο Καλλικώμου με δωρεάν είσοδο για το κοινό , σε απόλυτα γιορτινή διάθεση, όπου οι ηθοποιοί ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και παρουσίασαν με έξοχο τρόπο αυτό το υπέροχο παραμύθι των αδελφών Γκριμ με τον φτωχό αλλά εργατικό παπουτσή όπου παραμονές Χριστουγέννων τα ξωτικά τον επισκέπτονται νύχτα κα για να τον βοηθήσουν  του έραβαν καινούργια παπούτσια για να τα εμπορευτεί. Ο παπουτσής με την σειρά του, μαζί με την γυναίκα του όταν κατάλαβαν ποιος ευθύνεται γι αυτό το θαύμα των Χριστουγέννων που βοήθησε την οικογένειά του να επιβιώσει τους το ανταπέδωσε με τον δικό του τρόπο και από  τότε κάθε χρόνο, την παραμονή των Χριστουγέννων, μαζεύονται γύρω από τη φωτιά και πίνουν στην υγειά των ξωτικών, που τους είχαν βοηθήσει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στη σκηνή, άτομα στέκονται, άτομα χορεύουν, γάμος και εσωτερικός χώρος

Τους ρόλους του παραμυθιού ερμήνευσαν πραγματικά «αριστοτεχνικά» οι Νίκος Πανταζής, Χριστίνα Νιάρχου, Γιώτα Κριαρά, Θανάσης Μουτσόπουλος, Φρόσω Μπινιώρη, Εύη Ασημακοπούλου, Τούλα Νικολακοπούλου, Θεανώ Μπινιώρη, Κώστας Δημόπουλος, και Άντζελα Σταματελοπούλου.

Φωτογραφίες ΑΝΚ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος