FOLLOW US: facebook twitter

H ταινία της ημέρας 18/03/20: «Το Άρωμα: Η Ιστορία ενός Δολοφόνου»

Ημερομηνία: 18-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Tα μέτρα προστασίας ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά και η ατομική μας ευθύνη απέναντι στο κοινό καλό, επιβάλλουν να μείνουμε στο σπίτι και να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να εγκαταλείψουμε τον εαυτό μας και όσα αγαπάμε, όπως το διάβασμα και το σινεμά! Η «Πρωινή» σας προτείνει την ταινία της ημέρας που προβάλλεται στο ΣΚΑΪ.

«Το Άρωμα: Η Ιστορία ενός Δολοφόνου»

-Τo διάσημο αγαπημένο βιβλίο του Πάτρικ Ζίσκιντ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Τομ Τίκβερ και προβάλλεται απόψε στις 22:30 στο ΣΚΑΪ

Δραματικό Θρίλερ – Εποχής,  Γερμανία (γλώσσα: Αγγλικά),  2006, Διάρκεια: 165΄

Σκηνοθεσία: Τομ Τίκβερ

Πρωταγωνιστούν: Μπεν Γουίσο, Ντάστιν Χόφμαν, Άλαν Ρίκμαν

Υπόθεση

Η ιστορία του Ζαν Μπατίστ Γκρενούιγ, ενός μοναχικού νεαρού με αξιοθαύμαστη όσφρηση και έφεση στα αρώματα, που έζησε στη Γαλλία τον 18ο αιώνα. Μεγαλωμένος σε ορφανοτροφείο, ο Ζαν Μπατίστ γνωρίζει τον Μπαλντίνι, έναν αρωματοποιό που τον επιλέγει για βοηθό του. Η θητεία κοντά στον Μπαλντίνι αποφαίνεται σημαντική. Τώρα πια ο νεαρός είναι εξοπλισμένος με τις απαραίτητες γνώσεις για να φέρει σε πέρας τη μοναδική φιλοδοξία του: την παρασκευή του τελειότερου αρώματος στον κόσμο. Και ο Ζαν Μπατίστ είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Ακόμη κι αν χρειαστεί να διαπράξει φόνο.

Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος