FOLLOW US: facebook twitter

Η ταινία της ημέρας 11/4/2020: «Οι Υπηρέτριες»

Ημερομηνία: 11-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

www.gstatic.com/tv/thumb/v22vodart/8554431/p855...

Τη δραματική ταινία «Oι Υπηρέτριες» παραγωγής ΗΠΑ 2011, 133΄, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το Σάββατο 11 Απριλίου, στις 23:30 στον Alpha.

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Τέιτ Τέιλορ

Πρωταγωνιστούν: Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέσικα Τσάστεϊν, Οκτάβια Σπένσερ, Έμμα Στόουν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Άλισον Τζάνεϊ, κ.α.

Υπόθεση:

Αρχές του 1960, η 22χρονη Σκίττερ επιστρέφει μετά το τέλος των σπουδών της στο πατρικό της, στη μικρή πόλη Τζάκσον του Μισισιπή. Οι φιλοδοξίες της όμως είναι πολύ μεγαλύτερες από τα όρια της επαρχίας και την καταπιεστική επιθυμία των γονιών της να βρει έναν καλό γαμπρό. Αυτό που θέλει είναι να γίνει συγγραφέας. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι για να την προσέξουν, θα πρέπει να βρει ένα κάπως τολμηρό θέμα, σύντομα αρχίζει να συγκεντρώνει υλικό με θέμα τις γυναίκες-υπηρέτριες που μεγάλωσαν τις κόρες των πλουσίων της περιοχής. Οι έρευνές της όμως θα την οδηγήσουν σε κάποια σκοτεινά μονοπάτια που, για το καλό της πόλης, θα ήταν καλό να μείνουν απάτητα και ανεξερεύνητα. Ωστόσο, η Έιμπελιν, υπηρέτρια της καλύτερης φίλης της Σκίττερ, έχει ήδη αρχίσει να μιλά, και αυτά που λέει δεν μπορούν πια να αποσιωπηθούν…

Παρακολουθήστε το trailer


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος