FOLLOW US: facebook twitter

Η σύνδεση της Κρυοβρυσης με τον κεντρικό δρόμο στην συνάντηση των κατοίκων με τον Λευτέρη Βαρουξή

Ημερομηνία: 22-02-2023 | Συντάκτης:

Ιδιαίτερα φιλόξενους και καλοσυνάτους ανθρώπους είχε την ευκαιρία να συναντήσει στην ορεινή και πανέμορφη περιοχή της Κρυόβρυσης το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής, ο οποίος την επισκέφθηκε και είδε από κοντά προβλήματα τα οποία ήδη γνώριζε καθώς είχε ενημερωθεί και σε προηγούμενη επικοινωνία με τους πολίτες.

Από τη συζήτηση που έγινε, ένα κυρίαρχο θέμα που με αγωνία έθεσαν οι κάτοικοι ήταν η σύνδεση της Κοινότητας με τον κεντρικό δρόμο αφού θα βοηθήσει ουσιαστικά στην πρόσβαση και καλύτερη επικοινωνία τους με τα βασικά αστικά κέντρα και τις υπόλοιπες περιοχές.

Με την ευκαιρία της περίπτωσης του δρόμου επισημάνθηκε η ανάγκη και για άλλες υποδομές που είναι πράγματι αναγκαίες στην Κρυόβρυση και παράλληλα η παροχή κινήτρων για να παραμείνει «ζωντανός» και δραστήριος ο τόπος με τους Νέους που πρέπει και αξίζει να στηριχθούν στις ενασχολήσεις και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Τέλος ο κ. Βαρουξής άκουσε με ξεχωριστή προσοχή ζητήματα που είχαν σχέση με την κτηνοτροφία καθώς είναι ένας τομέας που υπέστη «καθίζηση» στα χρόνια της κρίσης και δυστυχώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ακόμη δυσκολίες.

Οι κάτοικοι «αγκάλιασαν» με τη ζεστή συμπεριφορά τους το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ έδειχναν να τον εμπιστεύονται και οι ίδιοι, αναφέροντας κάθε πρόβλημα που διαπιστώνουν και μιλώντας απέναντί του με ειλικρινή και οικείο τρόπο…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος