FOLLOW US: facebook twitter

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προετοιμάζεται για την αντιπλημμυρική περίοδο

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με τη Πολιτική Προστασία της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκίνησαν παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και συντήρηση αντιπλημμυρικών έργων σε υδάτινα ρεύματα και χείμαρρους του Δήμου μας, σε μια προσπάθεια έγκαιρης προετοιμασίας για την αντιπλημμυρική περίοδο, αφού η καλύτερη “θεραπεία” ειναι η πρόληψη!

Έτσι, πραγματοποιείται αρχικά ο καθαρισμός του ποταμού Ρούσκουλα της Κοινότητας Νέας Μανολάδας, και θα συνεχιστούν τα έργα καθαρισμού σε όλα τα ποτάμια του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επιδιώκουν να είναι προετοιμασμένοι για την αντιπλημμυρική περίοδο, με σκοπό την αποφυγή πιθανόν προβλημάτων από τα καιρικά φαινόμενα του επερχόμενου χειμώνα.

Στο σημείο που υλοποιείται ο καθαρισμός του ποταμού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγελάκος Π. και ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Νέας Μανολάδας κ. Ξ. Ανδρέου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος