FOLLOW US: facebook twitter

Η Πέγκυ έπιασε λιμάνι…

Ημερομηνία: 25-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

zina-katakolo7

Πολύ καλή συναυλία στο Κατάκολο από τη γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια

Με τραγούδια αγαπημένα, δικά της αλλά και άλλων γνωστών δημιουργών και ερμηνευτών, η Πέγκυ Ζήνα μάγεψε το κοινό της Ηλείας, με την εμφάνισή της στο λιμάνι του Κατακόλου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

zina-katakolo6

Έχοντας συγκεντρώσει στο ρεπερτόριο της τραγούδια μιας εικοσάχρονης πορείας η αγαπημένη λαϊκή ερμηνέυτρια, εμφανίστηκε στη σκηνή που στήθηκε στο νότιο προβλήτα του λιμανιού και πολύ γρήγορα ζέστανε το κοινό που σηκώθηκε για χορό και για … selfies.

zina-katakolo5

zina-katakolo1

Έτσι την ακούσαμε να τραγουδά την πιο πρόσφατη επιτυχία της «Μου λείπεις», καθώς και πολλά άλλα όπως τα «Έλα γρήγορα», «Έχει σύννεφα απόψε», «Μόνη καρδιά», «Μαζί σου», «Το μυστικό», «Έφυγες», «Σου χρωστάω ένα κλάμα» και αρκετά άλλα.

zina-katakolo3zina-katakolo2

Επίσης ερμήνευσε ακόμα πολλές επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου, το «Δύο ψέματα» του Αντώνη Ρέμου και πολλά – πολλά άλλα γνωστά τραγούδια.

zina-katakolo9

zina-katakolo8

Η Πέγκυ Ζήνα, γνωρίζοντας όσο λίγοι καλλιτέχνες, να αγκαλιάζει και να τα ταξιδεύει το κοινό, με τα τραγούδια της και τις ερμηνείες της, με τη βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, show woman αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Κατάκολο, ικανοποιώντας το κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία της.

zina-katakolo4

Το support της, έκανε η γνωστή από την ανατρεπτική της εμφάνιση στο X-Factor 28χρονη Κύπρια, Νωαίνα, που είχε ενταχθεί στην ομάδα της Πέγκυς Ζήνα στο μουσικό reality.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος