FOLLOW US: facebook twitter

Η Πάροδος στο 21ο Φεστιβάλ Ολυμπίας!: «Ζιζάνια φυτρώνουν σε όλο τον ντουνιά»

Ημερομηνία: 28-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Το φετινό πυκνό σε εκδηλώσεις οδοιπορικό της ομάδας τέχνης Πάροδος ξεκίνησε από το αμφιθέατρο του 6ου Δημοτικού σχολείου του Πύργου, το Σάββατο και την Κυριακή 24 & 25 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους. Μια διευρυμένη ομάδα μαθητών δημοτικού και γυμνασίου με την υποστήριξη των μελών της Παρόδου σχεδίασαν και ζωγράφισαν το σήμα του 21ου φεστιβάλ έχοντας ως βάση τις χάρτινες κούτες στις οποίες την προηγούμενη χρονιά αποτυπώθηκε το αντίστοιχο σήμα. Κατά τη διάρκεια του διημέρου ο ενθουσιασμός των μαθητών εκφράστηκε παίζοντας, χορεύοντας, αυτοσχεδιάζοντας και κορυφώθηκε με το τραγούδι «Ζιζάνια φυτρώνουν σε όλο το ντουνιά».

Την Δευτέρα η Πάροδος μετακινήθηκε στο 3ο δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας και το απόγευμα στο δημοτικό σχολείου Επιταλίου επικοινωνώντας δυναμικά με τους μαθητές των μικρότερων ηλικιών μέσα από θεατρικό παιχνίδι και με τους μεγαλύτερους με τη θεατρική παράσταση με τίτλο «20 παιδιά, 20 μυαλά, ο Ρούλης».

Σε αυτό το πρώτο ξεκίνημα συμμετέχουν από μέρους της Παρόδου οι: Μαρία Μενεγάκη, Γιάννης Μπρουκλόγιαννης, Ελένη Καλογιάννη, Φαίη Κουφάκη, Κων/νος Δαμιανάκης και η ζωγράφος Μάρθα Τζαβάρα. Το συντονισμό των εκδηλώσεων έχει ο Ηλίας Πίτσικας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος