FOLLOW US: facebook twitter

Η απάντηση του Πρωθυπουργού σε Α. Νικολακόπουλο για το δρόμο Πατρών-Πύργου: Έργο σπουδαιότητας και διαρκούς προσοχής από την κυβέρνηση

Ημερομηνία: 09-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ  ΕΝΩ Ο ΗΛΕΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Η επίσπευση των διαδικασιών για το μεγάλο έργο του αυτοκινητόδρομου Πύργου – Πατρών ήταν το κύριο αίτημα που έθεσε προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, όταν έλαβε τον λόγο στην χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης και έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν αρκετά και σημαντικά θέματα τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων και την Περιφέρεια.

Ο Ηλείος βουλευτής τόνισε για μια φορά ακόμη την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου  έργου, μίλησε για τις παρεμβάσεις που μέχρι τώρα έχουν γίνει και μετέφερε το κοινό αίσθημα της περιοχής μας για την κατασκευή του δρόμου όσο πιο γρήγορα και ασφαλέστερα γίνεται  προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην επικινδυνότητά του.

Επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολακόπουλος ότι θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις μέσα στους πρώτους μήνες του 2021 και ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, κάτι που θα δώσει περαιτέρω απαντήσεις σε όσους εξακολουθούν στείρα αντιπολιτευτικά να υποστηρίζουν ότι ο αυτοκινητόδρομος δεν θα γίνει.

Ο Πρωθυπουργόςχαρακτήρισε από την πλευρά του τον  αυτοκινητόδρομο Πύργου – Πατρών  ως ένα από εκείνα τα έργα που τυγχάνουν  της διαρκούς παρακολούθησης από την κυβέρνηση και βρίσκεται στις προτεραιότητες του Υπουργείου Υποδομών. Άλλωστε, αναγνωρίζει και ο ίδιος την σπουδαιότητα που θα έχει για την Ηλεία και τη Δυτική Ελλάδα αφού θα δώσει αναπτυξιακή προοπτική και θα παρέχει ασφαλή μετακίνηση και εξυπηρέτηση των πολιτών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος