FOLLOW US: facebook twitter

Η ώρα των… Μάνατζερ: Ξηλώνονται οι Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών και Νοσοκομείων

Ημερομηνία: 22-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
Ο Γ. Καρβέλης νέος διοικητής στην 6η ΥΠΕ

Τα ονόματα των 7 νέων Διοικητών των Περιφερειών Υγείας (ΥΠΕ) ανακοίνωσε χθες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.Πρόκειται για προτάσεις, οι οποίες και τυπικά θα λάβουν έγκριση από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.Σε ό,τι αφορά την 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, στην οποία ανήκει και η Ηλεία, νέος διοικητής αναλαμβάνει ο Γιάννης Καρβέλης.  Ο κ. Καρβέλης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1964.

Είναι πτυχιούχος Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στη «Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων» και στη «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων». Στέλεχος του ΟΑΕΔ επί 31 χρόνια, είναι σήμερα Προϊστάμενος του τμήματος Ασφάλισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου του Οργανισμού και Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Νέοι Διοικητές Νοσοκομείων

Για αργότερα μετατοπίζεται ο καθορισμός των νέων Διοικητών των Νοσοκομείων, όπου με βάση τον σχεδιασμό, οι νέοι Διοικητές θα λειτουργούν με τα πρότυπα των μάνατζερ των ιδιωτικών κλινικών. Και στην περίπτωση των Διοικητών των Νοσοκομείων έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες επαφές για την αλλαγή των προσώπων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος