FOLLOW US: facebook twitter

Η Οινοποιία Μαρκόγιαννη παρουσιάζει απόψε τα κρασιά της στο Wine point

Ημερομηνία: 22-11-2018 | Συντάκτης:

Νοέμβριος 2018 με “Παραγωγό του Μήνα” την οικογενειακή επιχείρηση του Γιάννη και της Αντωνίας Μαρκόγιαννη από την Κρέστενα

Λίγες ώρες πριν την Black Friday, …..Happy Thursday Night,  απόψε το βράδυ ραντεβού στο  γνωστό wine bar της Αθήνας «Winepoint»  κάτω από την Ακρόπολη με την Αντωνία και τον Γιάννη από το οινοποιείο Μαρκόγιαννη . Το Winepoint  για τον Νοέμβριο 2018 έχει επιλέξει για την παρουσίαση των κρασιών του ως «Παραγωγό του Μήνα», την Οινοποιεία Μαρκόγιαννη από την Ηλεία.

Η Αντωνία και ο Γιάννης δύο νέοι άνθρωποι, γεμάτοι κέφι και μεράκι για το κρασί και το τσίπουρο,  εμπιστεύτηκαν στο Winepoint  τη δουλειά τους που θα συντροφεύει όλο τον μήνα το απόλυτο στέκι του ελληνικού κρασιού. Οι οινόφιλοι της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν  επτά επιλογές κρασιού, ένα τσίπουρο λευκό και ένα παλαιωμένο αποτελούν τη συλλογή τους, που σίγουρα καλύπτει κάθε γούστο. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους αγαπούν το καλό κρασί και που μπορούν να πάνε να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά του Οινοποιείου Μαρκόγιανη.

Η Οινοποιία Μαρκόγιαννη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1982 στην καλλιέργεια αμπελώνων  στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Κρεστένων, με σκοπό την παραγωγή οίνων ποιότητας και αποσταγμάτων στεμφύλλων (τσίπουρο). Από το 2001 οι αμπελώνες της εταιρίας καλλιεργούνται με βιολογικό τρόπο και πιστοποιούνται από τον Οργανισμό ΔΗΩ.

Winepoint – Αθανασίου Διάκου και Πορίνου 2

Τηλ. 21 0922 7050


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος