FOLLOW US: facebook twitter

«Γουρούνι στο σακί» στο Λαζαράκειο: Η νέα παράσταση της Θ.Ο Εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ηλιδας

Ημερομηνία: 07-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Τι δουλειά έχουν ένας βιομήχανος ζάχαρης κι ένας άφωνος τενόρος στην όπερα των Παρισίων; Η απάντηση στο έργο του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σάκι» που ανεβάζει φέτος η Θεατρική Ομάδα Εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ηλιδας σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Μπουσδούκου, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας. Πρόκειται για μία σπαρταριστή κωμωδία, που υπόσχεται στους θεατές άπλετο γέλιο και διασκέδαση!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η Ομάδα βρίσκετε σε συνεχείς πρόβες και πυρετώδεις προετοιμασίες , όπως άλλωστε αναφέρουν με πολύ κέφι έκαναν και την φωτογράφηση της παράστασης που ανέλαβε ο φίλους τους Μπάμπης Νήτας (AnOther View Photography)  που έκανε  θαύματα με τη ματιά και τους φακούς του . Η πρεμιέρα της παράστασης είναι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, την επόμενη Παρασκευή, 14 Φλεβάρη  και το έργο θα παίζεται  καθημερινά έως και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, πλην Τσικνοπέμπτης, 20 Φεβρουαρίου 2020.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Λίγα λόγια για το έργο

Μια «κουνημένη» οικογένεια σε απόλυτη σύγχυση, πασχίζει να αναβαθμίσει το κοινωνικό της προφίλ μέσω της τέχνης. Τρελή διακωμώδηση των ανερμάτιστων και φιλόδοξων αστών, που θεωρούν ότι με το χρήμα όλα αγοράζονται, ακόμα και το χρίσμα του καλλιτέχνη.  Ο Πακαρέλ, βιομήχανος ζαχάρεως, θέλει να προσθέσει στο χρήμα του και λίγη δόξα, ανεβάζοντας στην όπερα των Παρισίων ένα έργο της κόρης του. Με την κουτοπονηριά του θεωρεί ότι θα εκβιάσει την διοίκηση της όπερας με το συμβόλαιο που κλείνει με έναν διάσημο τενόρο, που όμως αποδεικνύεται ένας άσχετος ερωτιάρης νεαρός. Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μια την άλλη σ΄ αυτήν την καυστική σάτιρα της αστικής τάξης από τον μάστορα του είδους Ζωρζ Φεϋντώ.

Ωρα έναρξης παραστάσεων: 9:00 μ.μ.

Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 6947892508 & 6942845028

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος